saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5031 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 4082 بازدید | 499 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 3078 یاسی دلت خوشه هااا..اتو نمیزنم اصلااا🤣میدم ممد بزنه..میگه تو پیرهن منو نمیرنی من چرا بزنمم..میگم گو ... تو بنده خدارو یه تعارف میزنی اتو میزنه خب من چ گلی باید به سرم بگیرم به این جغله بچه بگم گونخور اتو بزن میگه گوهم میخورم اتوهم نمیزنم😂😂 ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5031 تو بنده خدارو یه تعارف میزنی اتو میزنه خب من چ گلی باید به سرم بگیرم به این جغله بچه بگم گونخور اتو ... واااایییییی جررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂عااالی بود بخداا🤣🤣🤣🤣🤙🤙🤙 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 3078 واااایییییی جررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂عااالی بود بخداا🤣🤣🤣🤣🤙🤙🤙 بخدا یه خشکشویی تخصصی میخریدم یه کار بلد استخدام میکردم فقط لباسای منو اتو کنه انقد برام درنمیومد ک این حساب میکنه ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5031 بخدا یه خشکشویی تخصصی میخریدم یه کار بلد استخدام میکردم فقط لباسای منو اتو کنه انقد برام درنمیومد ک ... 🤣🤣🤣🤣یاسی بنداز جلوش بگو اتو کن وگرنه پاره ای پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 3078 🤣🤣🤣🤣یاسی بنداز جلوش بگو اتو کن وگرنه پاره ای ببین مگر با زبون خوش وگرنه یه سلیطه ایه ک نگووووو البته بهتر ازشما نباشع😂😂😂 ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5031 ببین مگر با زبون خوش وگرنه یه سلیطه ایه ک نگووووو البته بهتر ازشما نباشع😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣مث منهههههه پسسس...بگو نازی سلام میرسونه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 3078 🤣🤣🤣🤣🤣مث منهههههه پسسس...بگو نازی سلام میرسونه خودخودته😂البته رو دست شما گ نمیاد کسی دوسداره مثلت باشه😂😂سلامت باشی جونم ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5031 خودخودته😂البته رو دست شما گ نمیاد کسی دوسداره مثلت باشه😂😂سلامت باشی جونم 🤣🤣🤣🤣ای جونممممم🥰🥰😍😍هرکی مث خودم باشه دوسش دارمعزیزدلی مهربونم🥰😍😘 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 3078 🤣🤣🤣🤣ای جونممممم🥰🥰😍😍هرکی مث خودم باشه دوسش دارمعزیزدلی مهربونم🥰😍😘 بگیر بخوابا من فردا تا ظهر میخوابم تو باید ۵پاشی سوپ شوهریو بزاری خونه رو دست گل کنی شوهر بدرقه کنی کدبانو😂 ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5031 بگیر بخوابا من فردا تا ظهر میخوابم تو باید ۵پاشی سوپ شوهریو بزاری خونه رو دست گل کنی شوهر بدرقه کنی ... جان خودم اگه بزارم..🤣🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 3078 جان خودم اگه بزارم..🤣🤣🤣 میدونم جانم میدونم قسمت فان ماجرا بود😂😂😂 ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5031 میدونم جانم میدونم قسمت فان ماجرا بود😂😂😂 🤣🤣🤣🤣ای شیطون توام میدونی🤣🤣🤣بخواب یاسی ناموسا..شیفت بودی یکم استراحت کن بعد بیا لااقل ..کور میشی دور ازجونت پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 3078 🤣🤣🤣🤣ای شیطون توام میدونی🤣🤣🤣بخواب یاسی ناموسا..شیفت بودی یکم استراحت کن بعد بیا لااقل ..کور می ... اصلا قشنگگگگ مشخصه 😂😂میخوابم کم کم دیگه اره نخوابمم بیهوش میشم ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
yasyasaman عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 3078 🤣🤣🤣🤣🤣اره بخواب جانم🥰 فعلا عزیزم فقط تو تاپیکی جایی منو دیدی فوش ندی😂😂 ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5031 اصلا قشنگگگگ مشخصه 😂😂میخوابم کم کم دیگه اره نخوابمم بیهوش میشم 🤣🤣🤣🤣🤣اره بخواب جانم🥰 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)