2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 454 پست
اونا کاردارن فردا میزنیا 🤣🤣

هیجکس جز ننم نمیرینه بهم...استاد ریدم ب سر من فقط ننمه ب ولله ب این برکت🥖هروقت منو میبینه یاد مبل و زیرش میفته🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣🤣بخدا جارو زدم ..ولی با زیر مبلا کاری ندارم 🤣🤣🤣

اونا کاردارن فردا میزنیا 🤣🤣

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحتم نمیاد فعلا لم دادم یجوری ک لم یلد ولم یولد😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣یوووولددددددد....ی چای بریز بخور پرررنگ 😂

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

الان شیره هم حل کنم توش جواب نمیده ناموصا😂😂

🤣🤣🤣🤣وااای یاسی شیره از مد افتاده ..بردار ی دوگرم کوکا بزن حله🤣🤣🤣

هیجکس جز ننم نمیرینه بهم...استاد ریدم ب سر من فقط ننمه ب ولله ب این برکت🥖هروقت منو میبینه یاد مبل و ...

🤣🤣🤣🤣

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

🤣🤣🤣🤣وااای یاسی شیره از مد افتاده ..بردار ی دوگرم کوکا بزن حله🤣🤣🤣

ندارم دم دست یکی دوکیلو میتونی بهم برسونی؟!😂

البته قبلش خودت یکم بزن بتونی با یه دست مبلو برداری بایکی زیرشو جارو بکشی 😂

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

ندارم دم دست یکی دوکیلو میتونی بهم برسونی؟!😂البته قبلش خودت یکم بزن بتونی با یه دست مبلو برداری بای ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣من اگه بیل زن بودم باغچه ی خودمو بیل میزدم🤣🤣🤣🤣🤣این همه ریدنای ننمم تحمل نمیکردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣من اگه بیل زن بودم باغچه ی خودمو بیل میزدم🤣🤣🤣🤣🤣این همه ریدنای ننمم تحمل نمیکردم🤣🤣 ...

مامانا ک کلا دسشویی نمیرن ک😂😂من سه چهار روز پبش مامانم بالگد اومد تو اتاقم گفت به ولای علی تا امشب این بازار شاموجمع کردی کردی نکردی خودتو اتاقو لباساتو باهم اتیش میزنم😂😂

مامانا ک کلا دسشویی نمیرن ک😂😂من سه چهار روز پبش مامانم بالگد اومد تو اتاقم گفت به ولای علی تا امشب ...

وااای این قسمو مامان توام میخورهههه...پچمااام مامان منم همینه یاسی...وای گیر کردم از دستش بخداااا..همش وز وز وز ک تمیزکن جم کن ..حالم بهم خورد ..فرشت کثیفه نمیتونم بشینم...مبلت تغیبر رنگ داده پس کثیفه خاک توسرت ..احمق..از دوستات یاد بگیر😐

وااای این قسمو مامان توام میخورهههه...پچمااام مامان منم همینه یاسی...وای گیر کردم از دستش بخداااا..ه ...

من داشتم فک میکردم شوهر کنم برممممم😂😂برمم همینه؟نگووووو

من داشتم فک میکردم شوهر کنم برممممم😂😂برمم همینه؟نگووووو

اووووو با این رویه ک ننت مث ننمه همین اش و همین کاسس🤣🤣🤣🤣🤣من از ننم فوبیا دارم یاسی بخدا جدی میگم ..وسط روز ایفون رو بزنن نگامیکنم از پنجره مامانم باشه بازنکنم🤣

اووووو با این رویه ک ننت مث ننمه همین اش و همین کاسس🤣🤣🤣🤣🤣من از ننم فوبیا دارم یاسی بخدا جدی میگ ...

شبیه مامور بهداشتن بخدا

اونروز میگم ولم کن توروخدا اونجام استریل اینجام استریل؟؟😂😂

کلی قول وباج گرفت ازم ابجیم اومد مرتب کرد لباسامو حالاهرچی میخوام پیدانمیکنممممم

شبیه مامور بهداشتن بخدا اونروز میگم ولم کن توروخدا اونجام استریل اینجام استریل؟؟😂😂 کلی قول وباج گر ...

🤣🤣🤣🤣پسر عموم ب مامانم میگه معلم بهداشت ..هروقت بخوایم بریم خونشون دو بار دوش میگیره میگه میاد گیر میده بوی پا و عرق میدید🤣🤣🤣🤣

وااای وسایل رو یکی جم کنه همین میشه

فن منو بزن یاسی..من همرو چپوندم توی کشو بزوووور میبندم..بعد ک در میارم انگار از دهن گاو دراوردمشون🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣پسر عموم ب مامانم میگه معلم بهداشت ..هروقت بخوایم بریم خونشون دو بار دوش میگیره میگه میاد گی ...

باز یه اتوهم میفتی ک😂😂من نحوصله😂کی اتو بزنه باززززز اونم من ک روزی دوبار هی برو شیفت هی بیا هی برو هی بیا

مجبورم بندازم رو تخت و مبل و تاج تخت اصلا یه وضعی😂😂

شلخته نیستم میدونی...بخدا نایی نمیمونه برام اصلا جون ندارم دیگه از شیفت میام دوش میگیرم و لشششش

باز یه اتوهم میفتی ک😂😂من نحوصله😂کی اتو بزنه باززززز اونم من ک روزی دوبار هی برو شیفت هی بیا هی بر ...

یاسی دلت خوشه هااا..اتو نمیزنم اصلااا🤣میدم ممد بزنه..میگه تو پیرهن منو نمیرنی من چرا بزنمم..میگم گونخور بزن🤣🤣🤣🤣

ولی واقعا تو حق داری بخدا..سخته واقعا شغلت سنگینه حق داری ک لش کنی