2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 11652 بازدید | 2043 پست
یاسی دلت خوشه هااا..اتو نمیزنم اصلااا🤣میدم ممد بزنه..میگه تو پیرهن منو نمیرنی من چرا بزنمم..میگم گو ...

تو بنده خدارو یه تعارف میزنی اتو میزنه خب من چ گلی باید به سرم بگیرم

به این جغله بچه بگم گونخور اتو بزن میگه گوهم میخورم اتوهم نمیزنم😂😂

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤

تو بنده خدارو یه تعارف میزنی اتو میزنه خب من چ گلی باید به سرم بگیرم به این جغله بچه بگم گونخور اتو ...

واااایییییی جررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂عااالی بود بخداا🤣🤣🤣🤣🤙🤙🤙

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واااایییییی جررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂عااالی بود بخداا🤣🤣🤣🤣🤙🤙🤙

بخدا یه خشکشویی تخصصی میخریدم یه کار بلد استخدام میکردم فقط لباسای منو اتو کنه انقد برام درنمیومد ک این حساب میکنه

بخدا یه خشکشویی تخصصی میخریدم یه کار بلد استخدام میکردم فقط لباسای منو اتو کنه انقد برام درنمیومد ک ...

🤣🤣🤣🤣یاسی بنداز جلوش بگو اتو کن وگرنه پاره ای

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ببین مگر با زبون خوش وگرنه یه سلیطه ایه ک نگووووو البته بهتر ازشما نباشع😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣مث منهههههه پسسس...بگو نازی سلام میرسونه

خودخودته😂البته رو دست شما گ نمیاد کسی دوسداره مثلت باشه😂😂سلامت باشی جونم

🤣🤣🤣🤣ای جونممممم🥰🥰😍😍هرکی مث خودم باشه دوسش دارم

عزیزدلی مهربونم🥰😍😘

🤣🤣🤣🤣ای جونممممم🥰🥰😍😍هرکی مث خودم باشه دوسش دارمعزیزدلی مهربونم🥰😍😘

بگیر بخوابا من فردا تا ظهر میخوابم تو باید ۵پاشی سوپ شوهریو بزاری خونه رو دست گل کنی شوهر بدرقه کنی کدبانو😂

بگیر بخوابا من فردا تا ظهر میخوابم تو باید ۵پاشی سوپ شوهریو بزاری خونه رو دست گل کنی شوهر بدرقه کنی ...

جان خودم اگه بزارم..🤣🤣🤣

میدونم جانم میدونم قسمت فان ماجرا بود😂😂😂

🤣🤣🤣🤣ای شیطون توام میدونی🤣🤣🤣

بخواب یاسی ناموسا..شیفت بودی یکم استراحت کن بعد بیا لااقل ..کور میشی دور ازجونت

🤣🤣🤣🤣ای شیطون توام میدونی🤣🤣🤣بخواب یاسی ناموسا..شیفت بودی یکم استراحت کن بعد بیا لااقل ..کور می ...

اصلا قشنگگگگ مشخصه 😂😂

میخوابم کم کم دیگه اره نخوابمم بیهوش میشم

اصلا قشنگگگگ مشخصه 😂😂میخوابم کم کم دیگه اره نخوابمم بیهوش میشم

🤣🤣🤣🤣🤣

اره بخواب جانم🥰