2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بالای ده بار کچل کردم باشین از زیر زدم و دو سه بار هم بعدشژیلت کشیدم صاف شد مثل کف دست بله تاثیر داره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

ریزش مو علت هایی داره که باید با مشاوره مناسب با تایپ پوست کف سر ،محصولات مناسب پیشنهاد داده شود

شاید باور نکنید شاید با یک شامپو هم بتوانی ریزش مو رو کنترل کنی ؟

نوع کف سر ؟

شوره داری؟؟

موخوره ؟؟ خشکی تار مو ؟؟

ریزش سکه ای ؟؟

ریزش مو علت هایی داره که باید با مشاوره مناسب با تایپ پوست کف سر ،محصولات مناسب پیشنهاد داده شود شای ...

کف سرم خشکه شوره داشتم ولی با عوض کردن شامپوم خیلی کمتر شده نوک موهام رنگی و همون قسمت جدیدا موخوره گرفته و الان یه هفته شده موهام خیلی زیاد داره میریزه و عملا تو بخشایی از سرم مو ندارم..

کف سرم خشکه شوره داشتم ولی با عوض کردن شامپوم خیلی کمتر شده نوک موهام رنگی و همون قسمت جدیدا موخوره ...

دوست عزیزم شوره شما چه شکلی بود ؟؟

دانه برفی و روی لباستون می ریزه ؟

یا بصورت پوست پوستی و به رنگ شیری و چسبنده است ؟؟

البته کسی که شوره داره معمولا کف سر چربی داره

برای همین مطمن هستید شوره بوده ؟ و یا کف سرتون خشکه ؟

مثلا الان اگر برد حمام تا کی دوباره برید حمام کف سرتون چرب میشه ؟

یا اینکه تو چند روز حمام نری کف سرتون خشکه ؟؟

لطفا درست جواب بدید تا با دقت به شما جواب بدم

دوست عزیزم شوره شما چه شکلی بود ؟؟دانه برفی و روی لباستون می ریزه ؟یا بصورت پوست پوستی و به رنگ شیری ...

به صورت پوست پوستی رو سرم بود و تقریبا بعد هر دو سه روز کف سرم دوباره پوسته هاش زیاد میشد ولی از اینکه میگین کف سر چرب زیاد مطمن نیستم..

به صورت پوست پوستی رو سرم بود و تقریبا بعد هر دو سه روز کف سرم دوباره پوسته هاش زیاد میشد ولی از ا ...

دوست عزیز بعضی مواقع به علت خشکی بیش از حد کف سر پوست پوست میشه که این شوره نیست

شکل شوره که داشتید چه جوری بود ؟؟

گگفتم که..پوسته بود.الان این دلیل ریزش موهامه؟؟

اگر مطمن باشید شوره نیست علت ریزش مو همان خشکی بیش از حد مو هستم که باید شما از شامپو ارگان ضد ریزش فاقد سولفات و پارابن و از روغن ارگان هم برای ابرسانی کف سر استفاده شود

و برای ابرسانی ساقه مو از سرم کراتین - ارگان استفاده کنید

این محصولات شرکت لیاتیم برند تراست میباشد

قطعا با استفاده درست هم ریزش بر طرف میشود و هم ابرسانی ساقه مو و خشکی و موخوره بر طرف خواهد شد

برای تهیه شامپو و روغن ارگان و سرم کراتین و ارگان میتونم براتون سفارش بدهم

Liateam.ir آدرس سایت است لطفا این ۳ محصول رو بخوانید و خواص محصولی و نظرات مردمی برای ثبت شمارش کمک کننده خواهد بود

گگفتم که..پوسته بود.الان این دلیل ریزش موهامه؟؟

دوست عزیز من کاملا شما رو میفهمم و میدونم چقدر برای رفع این مشکل اذیت شدید

چون من خودم هم دچار این عارضه بودم و با همین پکی که به شما پیشنهاد دادم دغدغه خودم رو رفع کردم

و الان دوست دارم مشکل شما هم حل شده و به آرامش فکری برسید 🤍🌿

استفاده از محصولات مراقبتی تراست این آرامش رو به شما هدیه خواهد داد

۰۹۱۲۲۵۰۳۰۰۶ انصاری

برای ثبت پک محصول با من در تماس باشید ✨️