چای سبز هم مفیده با قهوه سبز قهوه سبز تجربه باریستاییمو میگم آسیابش از قهوه عادی سخت تره ولی نتیجه خوبی داره
England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط زیاد نخور کم خونی میاره آمپول های لاغری هم بد نیست البته زیر نظر پزشک استفاده بشه
England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️
از چقدر میخواید چقدر بشید؟من اراده ندارم متاسفانه، فقط رژیمم چند روز دووم میاره و اینکه کل ذهنم سمت ...
من خالم همین شکلی بود رفت پیش دکتد نعمتی ک مشهده ی بیسکوییت هایی بهش داده بود خیلی زود ۶یا۷کیلو کم کرد حذفیات هم نداشت اخر شب هم سالاد میخورد با مرغ اب پز