2777
2789
از چقدر میخواید چقدر بشید؟من اراده ندارم متاسفانه، فقط رژیمم چند روز دووم میاره و اینکه کل ذهنم سمت ...

پس برای شما همون فستینگ فقط جوابه منم چون همین مدلی ام

بخاطر همین فستینگ میگیرم اینجوری بعد دو سه روز ذهن هم قبول میکنه برای چند ساعت چیزی نباید بخوری

میترسم چیزی نمیخورم😓

چای سبز هم مفیده با قهوه سبز قهوه سبز تجربه باریستاییمو میگم آسیابش از قهوه عادی سخت تره ولی نتیجه خوبی داره

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به من باشه فستم بگیرم ، بازم ذهنم سمت خوراکی و کوکی و ایناست ، شروع میکنم درست کردن ، که فستم تموم ...

نه منم همین بودم .ولی به مرور خودت میزاری کنار چون تو فست سعی میکنی اون چند ساعت که مجازی غذا بخوری غذای سالم به بدنت برسه

پس برای شما همون فستینگ فقط جوابه منم چون همین مدلی ام بخاطر همین فستینگ میگیرم اینجوری بعد دو سه رو ...

خب کل روز که فست نیستید هستید؟

اون زمانی که فست نباشم ، ذهنم شیرینی میخواد، سیب زمینی سرخ کرده میخواد، همبرگر ، پنیر پیتزا میخوادد

نه منم همین بودم .ولی به مرور خودت میزاری کنار چون تو فست سعی میکنی اون چند ساعت که مجازی غذا بخوری ...

باید سعیمو بکنم که وسایل درست کردن خوراکیای خوشمزه خونه نداشته باشم که درستش نکنم ، وگرنه ، سیب زمینی سرخ کرده غذاست واسم،🫠

چه خوب ، چای سبز رو میگیرم انشالا

فقط زیاد نخور کم خونی میاره آمپول های لاغری هم بد نیست البته زیر نظر پزشک استفاده بشه

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️

من همون حدود مورد نظر تو عم با همون حدود قد تو .هر کی هر چی داره راضی نیست ...

چرا میخوای لاغر بشی تو که حتی اضافه وزنم نداری

جتی چن کیلو دیگه هم بره رو وزنت تو محدوده اضافه وزن نیستی

من افتضاااااحم

خیلی قد و وزنت متناسبه

مشکلت چیه

اکانت رسمی خر شرک در نی‌نی سایت🐴تیکر بارداری از کنکور!

از چقدر میخواید چقدر بشید؟من اراده ندارم متاسفانه، فقط رژیمم چند روز دووم میاره و اینکه کل ذهنم سمت ...

من خالم همین شکلی بود رفت پیش دکتد نعمتی ک مشهده ی بیسکوییت هایی بهش داده بود خیلی زود ۶یا۷کیلو کم کرد حذفیات هم نداشت اخر شب هم سالاد میخورد با مرغ اب پز