2777
2789

یه پودر دارم پودر جالبیه اشتها رو کم میکنه ولی کم کم باعث یبوست میشه اسلیم لست طعم های مختلف داره و جوابه تقریبا اگه ورزش و رژیم همراهش بگیری تضمینیه

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چیه؟

پودر : اسلیم لست

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️

من دنبال راهکار برعکسشم۱🤦🏻♀️

خواهرم با ورزش و چای سبز و کالری شماری و وعده های غذایی پرحجم کم کالری و حذف شیرینی و یه سری غذا ها وزن کم کرد

سبزی و میوه زیاد میخورد و آب مخصوصا قبل وعده های غذاییش

اکانت رسمی خر شرک در نی‌نی سایت🐴تیکر بارداری از کنکور!

من الان دارم کم میکنم فقط با فست و حذف قند

از چقدر میخواید چقدر بشید؟

من اراده ندارم متاسفانه، فقط رژیمم چند روز دووم میاره و اینکه کل ذهنم سمت خوراکی و غذاهاست .

بخوام جایی برم ، به خوراکیاش فکر میکنم خیلی وقتا😐

من دنبال راهکار برعکسشم۱🤦🏻♀️خواهرم با ورزش و چای سبز و کالری شماری و وعده های غذایی پرحجم کم کالری ...

نه برعکسشو هیچ وقت انجام نده لطفاا .

من الان واقعا آدمی با اضافه وزن محسوب نمیشم ، ولی دلم میخواد بیش از حد لاغر باشم

نه برعکسشو هیچ وقت انجام نده لطفاا .من الان واقعا آدمی با اضافه وزن محسوب نمیشم ، ولی دلم میخواد بیش ...

۴۶ کیلوعم با قد ۱۷۲

خیلی پژمرده و زار و نزار به نظر میرسم

اصلا بدنم مقاومت نداره

لباسا تو تنم زار میزنه هیچی اندازم نیست

لباس میپوشم انگار هیچی تو لباسه نیست

اکانت رسمی خر شرک در نی‌نی سایت🐴تیکر بارداری از کنکور!

از چقدر میخواید چقدر بشید؟من اراده ندارم متاسفانه، فقط رژیمم چند روز دووم میاره و اینکه کل ذهنم سمت ...

من بعد زایمان 80 بودم الان نزدیک یه ماه به 75رسیدم .میخوام 60 بشم

خیلی سخته باید تحمل کنی

فقط غذا را باید محدود کنی و تحرک اگه مثل منی و کنترل دهان را نداری فستینگ بگیر که حداقل برای چند س ...

به من باشه فستم بگیرم ، بازم ذهنم سمت خوراکی و کوکی و ایناست ، شروع میکنم درست کردن ، که فستم تموم شد بخورم😐