2777
2789
عنوان

مشکل تریاک

109 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من یه مشکلی دارم شوهرم سی سالشه تا حالا چند بار به ترا اعتیاد پیدا کرده بادوره ترک کرده بعد این توخانوادشون اصلا تریاک کشیدن چیز بدی نیست تا حالا چند بار نشست پای منقل با ناراحتی رفته کنار کلا اعصابم داغون میایم شهرشون مادرش می کشه اینم هی دود می گیره چکار کنم رولنی شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمتر برو خونشون یا اگه رفتی دیدی دارن میکشن ببرش تو اتاق سرگرمش کن مثلا بوس و بغل و اینا

از خانوادش که نمی تونم بگیرمش اصلا اهمیت نمیدن خانوادگی میکشن پدر مادرم تشویق میکنن

از خانوادش که نمی تونم بگیرمش اصلا اهمیت نمیدن خانوادگی میکشن پدر مادرم تشویق میکنن

خو ببرش تو اتاق تو گرفتم ببین تایم کشیدنشون کیه یه طوری برنامه ریزی کن که اون تایم نری یا اخراش بری

کلا همنشینی با معتاد همینه یعنی امکان ندارمعتاد نشی وقتی رفیق فابریکت یا همنشینت هرچی باشه توروهم همونجوری میکنه این تجربه ۳۴ سال زندگی منه یعنی به چشم دیدم رفیقای قبل خودمو رفیق من رفت باشگاه منم رفتم باشگاه اونا رفتن پی سیگار مشروب سیگاری تریاک همشون معتاد شدن

مَتی تَرانا وَ نِراک 

کلا همنشینی با معتاد همینه یعنی امکان ندارمعتاد نشی وقتی رفیق فابریکت یا همنشینت هرچی باشه توروهم ه ...

افرین من از شوهرم از چیزای دیگش راضی ام ولی به چشم حودم می بینم چندسال دیگه قشنگ اعتیاد شدید پیدا می کنه به همین چقدر اوقا تلخی کنم واقعا نمی تونم

خو ببین وقتی شرو کردن شوهرتو صدا کن برو یه دوری تو روستا بزن یا بکشش تو اتاق سرگرمش کن یا دورش کنبه ...

هوووف شبا میرم بچرو می خوابونم قایمکی از من دود می گیره مثلا من نمی فهمم

هوووف شبا میرم بچرو می خوابونم قایمکی از من دود می گیره مثلا من نمی فهمم

خوب باهاش حرف بزن بگو من تورو بدون این اتا اشغالا دوص دارم نگاه کن از وقتی ترک کردی صورتت چه باز شده وقتی هم میری بچرو بخوابونی سعی کن با خودت ببریش مثلا بگو بچه بهونتو میگیره یا چه میدونم

افرین من از شوهرم از چیزای دیگش راضی ام ولی به چشم حودم می بینم چندسال دیگه قشنگ اعتیاد شدید پیدا می ...

درست فکر میکنی... ولی ببین یه چیزی میگم همش به چشم دیدم چون دقیقا فامیلای ما خیلی اعتیاد تریاک دارن...خیلیا بودن حدود بالای پونزده ساله که هر ده روز یک بار میکشید و هیچ وقت معتاد نشده میدونی دلیلش چی بوده؟؟ اینکه خانومش هییییچ وقت اجازه نداد تو خونه خودش تریاک بکشه... اگه شما هم اینکار رو بکنین حداقلش اینه که معتاد نمیشه ولی اگه بیاره خونه بکشه تمومه... یه چیز دیگه هم هست اگه بره باشگاه بدنسازی از اعتیاد جدا میشه یه کراتین براش بخر بفرست بره باشگاه وقتی دیدی رفت باشگاه حتی از دروغ هم شده ازش تعریف کن بگو چقدر بدنت سفت شده چقدر خوب شدی من مرد هستم میدونم با این حرفا زود خر میشن بعد باشگاه رو ول نمیکنه

مَتی تَرانا وَ نِراک