2777
2789
عنوان

چیکار باید کنم😭😭😭😭😭😭

129 بازدید | 16 پست

داشتیم حرف میزدیم با پارتنرم گفت یه چیز یادم شد بهت بگم.

گفت ماه قبل که باهم قهر بودیم دوتا دختر داشتن رندوم شماره میگرفتن شماره من دراومده نزدیک یه ساعت باهم حرف زدیم چرت و پرت گفتیم فهمیدم کجا زندگی میکنن چه رشتهای میخونن و حتی درمورد سختیای زندگی حرف زدیم و اینارو با خنده تعریف میکرد

من همون لحظه هیچی نگفتم و قطع کردم ولی از دیروز تا همین الان دارم از گریه میمیرم تب دارم میلرزم انگار

تازه بهش گفتن میخوای برات زن بگیریم:(

انگار تمام دنیا روی قلبم سنگینی میکنه

شما بودین توی این موقعیت چه حالی بهتون دست میداد اسم این کارش چیه اصلا گیجم

بهش میگفتی خیلی ان ذوق داری انگار نه

حالا هنر کردی تعریفم میکنی😐😐

میگفتی خجالت گرون نیست گاهی بخر بکش خوبه

لطفا پسرها آفلاین بشن تا به خانمهای بیشتری اینترنت برسه❤️🗿هرجا حس شیشمی دیدید تگم کنید پلیز🗣😂😂😂🙏🏻پارسال این موقع من چهار پنج سال جوون تر بودم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کات

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

اسمش خیانته؟

خیادت ک ن

ولی رفتار قشنگی نیست

آدمی ک تو رابطه اس باید یسری مرزهارو داشته باشه دیگه

من باشم کات میکنم نمیدونم🥲

لطفا پسرها آفلاین بشن تا به خانمهای بیشتری اینترنت برسه❤️🗿هرجا حس شیشمی دیدید تگم کنید پلیز🗣😂😂😂🙏🏻پارسال این موقع من چهار پنج سال جوون تر بودم

خیادت ک نولی رفتار قشنگی نیستآدمی ک تو رابطه اس باید یسری مرزهارو داشته باشه دیگهمن باشم کات میکنم ن ...

آره یک ساعت با دو تا دختر غریبه من حتی تصورشم نمیتونم کنممم چطور ممکنه واقعا:(

مستقیم نگید کات در مرحله شوک که نمیتونم برم سراغ اخرین راه

شوک شی و بفهمی خیانت کرده بهتره از اینکه با یه آدم خائن بمونی و اونم کسی ک وقیح بوده و اومده برات تعریف کرده یا میخاستم بری یا این موضوع واسش طبیعیه

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم