2777
2789
عنوان

چیکار باید کنم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 16 پست
برات اتفاق افتاده تاحالا؟

تا دلت بخواد

یکیش مثلا من کلاس یازدهم بودم ما رو از طرف مدرسه تابستون فرستادم کاراموزی اونجا کلی دختر دیگ هم سن خودمون بود من و سوگل باهم رفتیم مارو تو کارآموزی گروه های کوچیک کردن که من و سوگل و ۴ تا دختر دیگ شدیم یه گروه من سرگروه بودم و سر همین بخاطر کارامون باهمه دخترا ارتباط گرفتم و کمکم با همه بچه ها دوست شدم صمیمی ترینش همون سوگل بود من بابام میومد اونجا دنبالم و دختر عین ۲ ماه بابام سوگل هم برد رسوند خونشون و یک بار مادرش یا پدرش نیومدن دنبالش روز آخر بود و میخاستن مدرک بدن به ما که باید پررژه ارائه میدادیم طبق چیزی ک ب ما گفتن من و ی دختر دیگ پرژه رو ارائه شو قرار بود بدیم من کارمو کردم و توی اون کاروزی من ۹۰ درصد کارای سوگل میکردم چون بازیگوش بود واس همینم اونو واسه ارائه انتخاب نکردن

گذشت و روز ارائه یهو دیدم سوگل رفت پرسیدم کجا رفته گفتن رفته خونشون گفتم با کی گفت باباش 🙂

اون روز کسی نبود بیاد دنبالم من ۱ ماه بردمش خونشون ولی یک روز منو نبرد و رفت زنگ زدم و گفت تو دیگ دوستای بهتر پیدا کردی برو با همونا

باورم نمیشد صبر کرده بود ک کارورزی تموم بشه تا بعدش کات کنه باهام که یه وقت مجبور نشه اسنپ بگیره بره خونشون یا خودشون همه کارایی ک توی کارورزی قرار بود بکنه رو انجام بده البته ک بعید میدونم میتونست چون فوقالعاده خنگ بود 🙂نبود ک این کارو نمیکرد منم ببخشید ببخشید ریدم بهش و گفتم ب سلامت

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/