یسناجب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 38 عنوان ماکولار 152 بازدید | 16 پست کسی درمورددکتربنده زاده خریدکرده توروخداجواب بدین 1405/05/21 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسناجب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 38 اخه میگن داروهای پمادی فقط پوست خوب میکنن ببخشیدعزیزم شمادکتردیگه ی هم رفتی
یسناجب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 38 این دکتربنده زاده فک کنم فقط پول میگیرن الکی میگه بخدابسک اعصابم خرابه چرایه زن بایداینقداسترس داشته باشه ک اینطوری بشه شماازمایش انجام دادی
یسناجب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 38 من از داروخانه حاتم تو شیراز دارو گرفتم ببخشیدشماچندساله درگیری کدوم قسمت بدنتون استرس دارین هم ببخشسدرژیم بهتون دادن دکترپوست تاحالارفنی اگ رفتی چ داروهی استفاده کردی
آهوـ۷۹ عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1523 ببخشیدشماچندساله درگیری کدوم قسمت بدنتون استرس دارین هم ببخشسدرژیم بهتون دادن دکترپوست تاحالارفنی اگ ... من از نوجوانی درگیر شدم گردن و کمر کلا استرس باعث این بیماری شد رژیم خاصی ندادن ولی گفتن فست فود و سرخ کردنی و چیپس....نخور دکتر پوست زیاد رفتم و نتیجه ای هم نگرفتم الهی،گاهی،نگاهی...
آهوـ۷۹ عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1523 ببخشیدشماچندساله درگیری کدوم قسمت بدنتون استرس دارین هم ببخشسدرژیم بهتون دادن دکترپوست تاحالارفنی اگ ... اسپری دی متیل ۴۰ درصد و یه پماد ترکیبی برام فرستادن خدا رو شکر دارم نتیجه میگیرم در موردش تاپیک هم زدم بخونش الهی،گاهی،نگاهی...
یسناجب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 38 من از نوجوانی درگیر شدم گردن و کمر کلا استرس باعث این بیماری شد رژیم خاصی ندادن ولی گفتن فست فود و س ... الان یعنی سرخ کردنی نمیخوری مگ میشه خداادم بیشترغذاش سرخکردنی هست بعدتاحالاازاین داروهای ک میگن قهوه چی درمااستفاده نکردی بعدعزیزم این چندسال فقط کمرت هست یاپیشرفت کزده شمابچه دارین استرس باچی کنترل میکنی منم خیلی استرس دارم لبنیات استفاده میونی تاحالارژیم هم گرفنی براش
یسناجب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 38 اسپری دی متیل ۴۰ درصد و یه پماد ترکیبی برام فرستادن خدا رو شکر دارم نتیجه میگیرم در موردش تاپیک هم ز ... کجازدی عزیزم اخه میکن این بیماری ازداخل بدن بایددرست بشه
یسناجب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 38 اسپری دی متیل ۴۰ درصد و یه پماد ترکیبی برام فرستادن خدا رو شکر دارم نتیجه میگیرم در موردش تاپیک هم ز ... من زنگ زدم یه مرگزمیگ ۱۲تومن برادوماه داروبهت میدم پودرشتاکه استفاده کنی کامل ازداخل بدن درست بشه بعدمن میترسم صورتم درگیربشه
آهوـ۷۹ عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1523 الان یعنی سرخ کردنی نمیخوری مگ میشه خداادم بیشترغذاش سرخکردنی هست بعدتاحالاازاین داروهای ک میگن قهوه ... من فقط دو سه ماه اول رعایت کردم بعدش دیگه همه چیزخوردم مجردم استرس رو که همچنان هست اون دارو نمیدونم چیه ولی طب سنتی رفتم نتیجه نگرفتم کتف کمر گردنم الهی،گاهی،نگاهی...
آهوـ۷۹ عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1523 من زنگ زدم یه مرگزمیگ ۱۲تومن برادوماه داروبهت میدم پودرشتاکه استفاده کنی کامل ازداخل بدن درست بشه بع ... اگر قرار پودر بفرستن نکن منم میخواستم سفارش بدم همون شب تو اینستا خدا خواست خواهرم با یه دکتر مشورت کرد گف به هیچ وجه نکنید اینا کبد رو داغون میکنن واسه تبلیغ خودشون ترس میندازن به جون مردم که اره درمان نشه کور میشی...در صورتی که اینطور نیست الهی،گاهی،نگاهی...
آهوـ۷۹ عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1523 کجازدی عزیزم اخه میکن این بیماری ازداخل بدن بایددرست بشه من از شیراز سفارش دادم الهی،گاهی،نگاهی...
یسناجب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 38 من فقط دو سه ماه اول رعایت کردم بعدش دیگه همه چیزخوردم مجردم استرس رو که همچنان هست اون دارو نمیدونم ... ببخشیدعزیزم اگ اشکال نداره میشه یع عکس بذاری یابرام بفرستی ممنون میشم اخه دکترمیگ هرتیرگی ماکولارنمیشه
یسناجب مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 38 اگر قرار پودر بفرستن نکن منم میخواستم سفارش بدم همون شب تو اینستا خدا خواست خواهرم با یه دکتر مشورت ... میشه شماره دکتری ک ازش مشاوره گرفتی بفرمایدیااسمشواره خیلی تستدس انداخت ب جون پودراازداخل خوبت میکنه ازاین حرفاهربسته ۲۰تاداخلشه پوقهویه گنادرمافک کنم حقیقتامنم گفت راسته میگن وای استرس گرفتم شماالان بهاش کنااومدی