2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از داروخانه حاتم تو شیراز دارو گرفتم

ببخشیدشماچندساله درگیری کدوم قسمت بدنتون استرس دارین هم ببخشسدرژیم بهتون دادن دکترپوست تاحالارفنی اگ رفتی چ داروهی استفاده کردی

ببخشیدشماچندساله درگیری کدوم قسمت بدنتون استرس دارین هم ببخشسدرژیم بهتون دادن دکترپوست تاحالارفنی اگ ...

من از نوجوانی درگیر شدم

گردن و کمر

کلا استرس باعث این بیماری شد

رژیم خاصی ندادن ولی گفتن فست فود و سرخ کردنی و چیپس....نخور

دکتر پوست زیاد رفتم و نتیجه ای هم نگرفتم

الهی،گاهی،نگاهی...

ببخشیدشماچندساله درگیری کدوم قسمت بدنتون استرس دارین هم ببخشسدرژیم بهتون دادن دکترپوست تاحالارفنی اگ ...

اسپری دی متیل ۴۰ درصد و یه پماد ترکیبی برام فرستادن

خدا رو شکر دارم نتیجه میگیرم

در موردش تاپیک هم زدم بخونش

الهی،گاهی،نگاهی...

من از نوجوانی درگیر شدم گردن و کمر کلا استرس باعث این بیماری شد رژیم خاصی ندادن ولی گفتن فست فود و س ...

الان یعنی سرخ کردنی نمیخوری مگ میشه خداادم بیشترغذاش سرخکردنی هست بعدتاحالاازاین داروهای ک میگن قهوه چی درمااستفاده نکردی بعدعزیزم این چندسال فقط کمرت هست یاپیشرفت کزده شمابچه دارین استرس باچی کنترل میکنی منم خیلی استرس دارم لبنیات استفاده میونی تاحالارژیم هم گرفنی براش

اسپری دی متیل ۴۰ درصد و یه پماد ترکیبی برام فرستادن خدا رو شکر دارم نتیجه میگیرم در موردش تاپیک هم ز ...

من زنگ زدم یه مرگزمیگ ۱۲تومن برادوماه داروبهت میدم پودرشتاکه استفاده کنی کامل ازداخل بدن درست بشه بعدمن میترسم صورتم درگیربشه

الان یعنی سرخ کردنی نمیخوری مگ میشه خداادم بیشترغذاش سرخکردنی هست بعدتاحالاازاین داروهای ک میگن قهوه ...

من فقط دو سه ماه اول رعایت کردم بعدش دیگه همه چیزخوردم

مجردم

استرس رو که همچنان هست

اون دارو نمیدونم چیه ولی طب سنتی رفتم نتیجه نگرفتم

کتف کمر گردنم

الهی،گاهی،نگاهی...

من زنگ زدم یه مرگزمیگ ۱۲تومن برادوماه داروبهت میدم پودرشتاکه استفاده کنی کامل ازداخل بدن درست بشه بع ...

اگر قرار پودر بفرستن نکن منم میخواستم سفارش بدم همون شب تو اینستا خدا خواست خواهرم با یه دکتر مشورت کرد گف به هیچ وجه نکنید اینا کبد رو داغون میکنن

واسه تبلیغ خودشون ترس میندازن به جون مردم که اره درمان نشه کور میشی...در صورتی که اینطور نیست

الهی،گاهی،نگاهی...