مشکات۷۴ مدیر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 عنوان بریدم دیگه😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 83 پست سلام بچه ها انشاالله خدا بخواد دوهفته دیگه زایمانمه شوهرم میگه روغن زردو پوشکو زیره و نباتو اینارو مامانت باید بخره کلی دعوا کردیم الانم تو اتاق دارم گریه میکنم آخه مگه خودش نباید بخره الهی خدا ازننش نگذره که راه جلو پاش میذاره پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑 1397/03/24 | 18:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهنا68 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1378 مردها چقدر خاله زنک شدن!از کجا این جور چیزها رو میدونه؟؟؟؟!!!
مشکات۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 خواهرم کاچی رو که خودت نمیتونی درست کنی به یکی بگو درست کنه پولشو بده آره خب مامانم درست میکنه هردفعه یه سازی میزنه میگه برو خونه مامانت منم گفتم میخوام خونه خودم باشم پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
ناز_بانوووو عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1428 آخه میگه خریدن که خریدن نخریدن بمیری هم من نمیخرم انقد جوش زدم میترسم خدایی نکرده بلایی سربچم بیاد خ ... حتما عصبانی بوده یه چیزی گفته به دل نگیر وقتی نی نی بدنیا بیاد جونشم برای شما میده با این فکر ها و دعوا ها اعصابتو خراب نکن روزای آخرته بیا تو😍
مشکات۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 مردها چقدر خاله زنک شدن!از کجا این جور چیزها رو میدونه؟؟؟؟!!! ازون ننه فتنش آخه تا ماه پیش خودش میگفت بریم خرید متنفرم ازشون الهی خدا جوابشونو بده که اینقدر یه زن حاملرو غصه ندن پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
shimshim72 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1655 آخه عزیزمن این چیزا گریه و دعوا داره؟؟اگه پول داری خودت بخر.ن ب مامانت بگو ن با شوهرت بحث کن.خیلی سختت میشه بلاخره اونی شد که میخواستم😍
دخترتنهاشبها عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 808 روغن زرد چیه ؟؟؟ روغن محلی رو میگه مجردم تیکر رسیدن ب ارزومه....
بیست۲۰ عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1331 رسم ما اینه که مادر باید بگیره یکی هم اخه اینا چیزی نمیشه این بخره یا اون بخره اینم شد مشکل گلم گریه کردن نمیخواد یکی هم به شو شو بگو خودت کارتو کردی جورشو چرا باید یکی دیگه بکشه تو را هم آرزو کردم😍😍
مشکات۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 حتما عصبانی بوده یه چیزی گفته به دل نگیر وقتی نی نی بدنیا بیاد جونشم برای شما میده با این فکر ... ای خواهر کاش بمیرم سرزایمان راحت شم میگه یابرو بیمارستان دولتی یا اگه خصوصی میخوای طلاهاتو بفروش انگار من آدم نیستم اصلا پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
مهنا68 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1378 ازون ننه فتنش آخه تا ماه پیش خودش میگفت بریم خرید متنفرم ازشون الهی خدا جوابشونو بده که اینقدر یه زن ... خدا مادرشوهرت رو به راه راست هدایت کنه.که سر ی کم نبات و زیره زندگی پسرشو داغون میکنه.
لبند عضویت: 1396/04/06 تعداد پست: 626 زیره و نبات؟😐گریه نکن واسه این چیزا.شوهرت لج کرده.موقعش که شد میخره.مطمعن باش مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺
مشکات۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 رسم ما اینه که مادر باید بگیره یکی هم اخه اینا چیزی نمیشه این بخره یا اون بخره اینم شد مشکل گلم گریه ... آخه بچه نمیخواست ناخواسته باردار شدم اونم گفت سقطش کن من گفتم اگه بندازمش طلاق میگیرم حالا تا تکون میخوره میگه من که گفتم نمیخواد فقط شکنجه روحی میده منو پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
nafas28 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 3569 ای خواهر کاش بمیرم سرزایمان راحت شم میگه یابرو بیمارستان دولتی یا اگه خصوصی میخوای طلاهاتو بفروش انگ ... بفروش گلم طلای دستت رو برا خودت بفروشی بهتره تا برا اون