2777
2789
عنوان

بریدم دیگه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 83 پست
ای خواهر کاش بمیرم سرزایمان راحت شم میگه یابرو بیمارستان دولتی یا اگه خصوصی میخوای طلاهاتو بفروش انگ ...

اخه گلم دولتی خصوص نمیخواد اون کارها همش پول مفتی میخواد خب برو دولتی دیگه

تو را هم آرزو کردم😍😍
ای خواهر کاش بمیرم سرزایمان راحت شم میگه یابرو بیمارستان دولتی یا اگه خصوصی میخوای طلاهاتو بفروش انگ ...

وای چقد خسیس اه اه

چندشم شد😣😣😣😣

خیلی باهاش راه میایی برو خصوصی مجبوره بده حتما هرچی گفته،کوتا اومدی مامانت،خریده،این،کارا رو میکنه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بیمارستان دولتی خوب برو بخدا هیچ فرقی نداره

من خودم نرس بیمارستان هم دولتی هم خصوصی بودم

خصوصی فقط عزیزم جونمش بیشتره

من خودم دولتی زایمان کردم حتی وی آی پی هم نرفتم به پیشنهاد خودم

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

خدا نکنه عزیزم.غصه نخور.به حرفاش اهمیت نده اصلا.مگه بچه نمیخواست؟

بعد اون همه بارون خون بلاخره میاد ی روزی رنگین کمون🌈

خداااانکنهههه عزیزم 😔😔 گلم حتما دستش تنگه بخدا این همه گرونی به همه فشار میاره خصوصی هم پول زیادی میگیرن

آخه بچه نمیخواست ناخواسته باردار شدم اونم گفت سقطش کن من گفتم اگه بندازمش طلاق میگیرم حالا تا تکون م ...

ببخش ها گلم غلط میکنه اون موقع باید حواسشو جم میکرد این مردا فقط فکرشون اون شب کار میکنه دیگه بعد از اون هرچه باداباد

تو را هم آرزو کردم😍😍
نه نمیخواست چون باباش میگفت تا شیش سال حق بچه دار شدن ندارین 

به باباش چه.مث پدر شوهر من میگف گفتم حتما خداروشکر اجاقتون کوره.که کورم نشد.واگذار کن به خدا.بزار به دنیا بیاد مهرشو ببین خدا چجوری میندازه تو دلش.که جونشم میده واسش.غصه نخور عزیزم

اينجور مردا درست نميشن  با زنشون ولي مطمعن باش بچه بياد عاشقش ميشه

یه وقت اتفاقی واسه بچم نیفته دوساعته فقط اشک میریزم بند نمیاد لا مصب چیکار کنم

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
به باباش چه.مث پدر شوهر من میگف گفتم حتما خداروشکر اجاقتون کوره.که کورم نشد.واگذار کن به خدا.بزار به ...

خدا کنه همه امیدم همینه وقتی الان میبینم واسه دیویست تومن که میخواد خرج کنه اینطوری حاضره من با یه بچه توشکم اینقدر جوش بزنم دلم ازش خیلی سیاه میشه

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
خدا کنه همه امیدم همینه وقتی الان میبینم واسه دیویست تومن که میخواد خرج کنه اینطوری حاضره من با یه ب ...

به بچت فکر کن فقط.اصلا ناراحت نشو عزیزم.خیلیا از این مشکلا دارن

ببخش ها گلم غلط میکنه اون موقع باید حواسشو جم میکرد این مردا فقط فکرشون اون شب کار میکنه دیگه بعد از ...

ای خواهر منطقش درحد یه بچه چارسالست همشم تقصیر اون ننه بابای ازخدابی خبرشه دوشب پیش افطار رفتیم خونشون باباش فقط تیکه مینداخت بهم اونم جلو جاری انگار من بی کسم

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑