2777
2789
عنوان

بریدم دیگه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 83 پست

عزیزم روغن زرد وبقیه چیزاقیمتی ندارن.من واقعا تعجب میکتم مردا چرایسریااینقدر انتظارات بیجادارن.همسرمن ک کلی دعوام کرد سرقضیه سیسمونی ک به خانواده م فشار نیارن.همه چی ام بعدزایمان خودشخرید.تاده روزک خونه مامانم بود سیصدتومن گوشت ومرغ خریددنبه گوسفند خریدکلی میوه پوشکشم خودش خرید فقط ی بسته سرسیسمونیم مامانم گذاشت.

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
من که قطره شیرافزا خوردم  روغن و بقیشو نخوردم پوشک برا چه مدتشو مادرتون بخره☺

همون اولی ولی با بی منطقی میگه که باید بخرنو کلا خیلی بدحرفه

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیره و نبات و روغن زرد به چه دردی میخوره؟

زنی که زایمان میکنه باید بخوره

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
زیره و نبات و روغن زرد به چه دردی میخوره؟

زيره و روغن زرد رو ميريزن تو آش زاجي كه برا زن تازه زايمان كرده درست ميكنن،نبات هم با چاي براي زياد شدن شير ميخورن

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

آخه میگه خریدن که خریدن نخریدن بمیری هم من نمیخرم انقد جوش زدم میترسم خدایی نکرده بلایی سربچم بیاد خیلی باهاش راه اومدم سرهمه چی بخدا خستم

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
بخدا حالم خیلی بده آخه پرروعه میگه من باید خرج بیمارستانو بدم دلم خونه اشکام بند نمیاد 

روغن به چه دردتون میخوره؟

خب راست میگه کاچی یا قویماق اگه منظورته مامانت باید درست کنه یسری هم پوشکو اینا باید بخره

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️