مشکات۷۴ مدیر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 عنوان بریدم دیگه😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 83 پست سلام بچه ها انشاالله خدا بخواد دوهفته دیگه زایمانمه شوهرم میگه روغن زردو پوشکو زیره و نباتو اینارو مامانت باید بخره کلی دعوا کردیم الانم تو اتاق دارم گریه میکنم آخه مگه خودش نباید بخره الهی خدا ازننش نگذره که راه جلو پاش میذاره پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑 1397/03/24 | 18:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanefarnam عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 918 عزیزم روغن زرد وبقیه چیزاقیمتی ندارن.من واقعا تعجب میکتم مردا چرایسریااینقدر انتظارات بیجادارن.همسرمن ک کلی دعوام کرد سرقضیه سیسمونی ک به خانواده م فشار نیارن.همه چی ام بعدزایمان خودشخرید.تاده روزک خونه مامانم بود سیصدتومن گوشت ومرغ خریددنبه گوسفند خریدکلی میوه پوشکشم خودش خرید فقط ی بسته سرسیسمونیم مامانم گذاشت. توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
مشکات۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 من که قطره شیرافزا خوردم روغن و بقیشو نخوردم پوشک برا چه مدتشو مادرتون بخره☺ همون اولی ولی با بی منطقی میگه که باید بخرنو کلا خیلی بدحرفه پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
مامانی_مهراد عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1715 زیره و نبات و روغن زرد به چه دردی میخوره؟ زنی که زایمان میکنه باید بخوره 💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
مشکات۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 روغن زرد و زیره و نباتو چیه واسه کاچی درست کردنه پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
نفسمه عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 5976 عزیزم مردا رو نباید قاطیه این بحثا کنی و همه چیزو براشون توضیح بدییعنی خودت ۵۰ تومن پس انداز نداری نصفشو خودت میخریدی توضیح هم نمیدادی که کی خریده
shamdoni عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3305 روغن زرد چیه ؟؟؟ روغن محلي كه با كره درست ميشه وخيلي هم مقويه علي الخصوص براي زن تازه زايمان كرده يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
جیگرکوچولو عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3746 واقعا مردای این دوره چقد پررو شدن بگو رسم ما نیس ینی چی سیسمونی خودش کلی هزینه بره حالا چیزای ریزم میخواد
shamdoni عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3305 زیره و نبات و روغن زرد به چه دردی میخوره؟ زيره و روغن زرد رو ميريزن تو آش زاجي كه برا زن تازه زايمان كرده درست ميكنن،نبات هم با چاي براي زياد شدن شير ميخورن يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
ناز_بانوووو عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1428 واسه کاچی درست کردنه خواهرم کاچی رو که خودت نمیتونی درست کنی به یکی بگو درست کنه پولشو بده بیا تو😍
مشکات۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 سزارین هستید؟ نه طبیعی پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
ناز_بانوووو عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1428 زيره و روغن زرد رو ميريزن تو آش زاجي كه برا زن تازه زايمان كرده درست ميكنن،نبات هم با چاي براي زياد ... ممنون 😘😘 بیا تو😍
مشکات۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2456 آخه میگه خریدن که خریدن نخریدن بمیری هم من نمیخرم انقد جوش زدم میترسم خدایی نکرده بلایی سربچم بیاد خیلی باهاش راه اومدم سرهمه چی بخدا خستم پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
دخترتنهاشبها عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 808 بگو بچه ی تو ئه مامان من باید بخره؟مردا پرو شدن ی وقتایی خدا رو شکر میکنم شوهر ندارم و تصمیم بر اینه شوهرم نکنم عجب مردمی پیدا میشن مجردم تیکر رسیدن ب ارزومه....
hlm عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 2989 بخدا حالم خیلی بده آخه پرروعه میگه من باید خرج بیمارستانو بدم دلم خونه اشکام بند نمیاد روغن به چه دردتون میخوره؟خب راست میگه کاچی یا قویماق اگه منظورته مامانت باید درست کنه یسری هم پوشکو اینا باید بخره 💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻♀️