2777
2789
عنوان

عیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 57 پست
خانومش گفته طلا بگیر.منتهی برادرمم میگه بدون مناسبت طلا گرفتم الان دیگه نمیتونم😢

راضیش کنید 

از این دست بندا که سنگه وسطش یه تیکه طلا داره هم خوبه ۲۰۰ تومن میشه من دیروز پرسیدم

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مشکل برادرمه😁

به برادرت بگو حتما چیزی جز طلا تو خانوادشون زشته و خجالت میکشه 

منم همینطوری بودم و به شوهرم گفته بودم

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
آخه خانومش گفته حتما باید طلا بگیری برای عیدم.برادرمم راضی نمیشه میگه نه😢به مامانم میگم بریم یه طلا ...

عزیزم شماکه ۳۰۰ میخوای خرج کنی یه صدیا ۲۰۰ هم بذارید روش یدونه انگشتر یا گوشواره ظریف بخرید.بابام واسه پاگشای عروسمون انگشتر ظریف داد هفته پیش قیمتش همین حدودا بود.

داداشمم یه پلاک خوشگل خرید واسش ۱۷۰ تومن شد.شماهم که لباس خریدین دیگه اگه بازم پول لباس بدین که بیشتر به ضرر داداشته😥

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
راضیش کنید  از این دست بندا که سنگه وسطش یه تیکه طلا داره هم خوبه ۲۰۰ تومن میشه من دیروز پرسید ...

آخه مشکل اینه گفت النگو یا تک پوش.میدونم ناراحت میشه

خدایا به امید تو
تا 300اینا.البته براش مانتو و کیف و کفش هفته پیش گرفته، گفته به خانومش اینا به مناسبت عید .ولی من می ...

الان ربع سكه چقدر شده؟ نميتونه در اون حد بزاره ؟ هم ابرومنده هم طلاس ديگه 

يا ميتونه ظرف بخره 

مثل چی؟البته برادرم خیلی بدون مناسبت لباس های گرون گرفته.ولی من میگم لباس آبرومند نیست😢

واقعا چه خواهر شوهر خوب و مهربونی هستین شما 

مادرشوهر من که توی مناسبتهای ۸ماهی که عقد بودم بجز تاپ و تی شرت هیچی ازش ندیدم 

آخه مشکل اینه گفت النگو یا تک پوش.میدونم ناراحت میشه

دیگه باید خودش وضع مالی همسرش رو درک کنه دیگه،ولی در کل به نفع برادرتونه طلا،من گفته بودم طلا بخره برام چقدر از مادرشوهرم حرف و تیکه شنیدم،ولی بعدا همش رو فروختم واسه خونه به نفع شوهرمم شد اگر لباس میخرید همه پولش انگار هدر میشد