حنا11 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 عنوان عیدی 432 بازدید | 57 پست سلام میخوایم برای عیدی زن داداشم کادو بگیریم به مناسبت عید فطر .برادرم با این قیمت های الان طلا که خیلی نجومی شده قصد نداره طلا بخره برای عید.شماها چی پیشنهاد میدین که خوب باشه و آبرومند؟یه سوال دیگه اونا هم ممکنه به برادرم کادو بدن؟ خدایا به امید تو 1397/03/24 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6599 لباس بخره براش السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
shabebarani عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19473 لباس بخره در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
maman_baha عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 26379 تا چقدر میتونید هزینه کنید ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6599 معمولاعیدی رودوطرف میدن بستگی به رسمشون داره السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
diana48 عضویت: 1388/03/18 تعداد پست: 13551 سشوار اتو مودستبند چرمی ک یه تیکه طلا روشهسکه گرمی خودمعلی هرگز نمی بخشمت
حنا11 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 لباس بخره براش مثل چی؟البته برادرم خیلی بدون مناسبت لباس های گرون گرفته.ولی من میگم لباس آبرومند نیست😢 خدایا به امید تو
رهاگشته عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5515 برادر من دوتا مانتو و شال وکفش با بقیه مخلفات خریده منم از طرف خودم یه روسری خریدم واسه عروسمون😍 مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
حنا11 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 تا چقدر میتونید هزینه کنید تا 300اینا.البته براش مانتو و کیف و کفش هفته پیش گرفته، گفته به خانومش اینا به مناسبت عید .ولی من میگم کمه خدایا به امید تو
perfectdream عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 10172 به جای یه سری از دوستان میگم خالی نباشهخوش بحالتون چه دل خجسته ای دارینما از این لوس بازی نداریم😂 She is everything I ever wanted....
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6599 مثل چی؟البته برادرم خیلی بدون مناسبت لباس های گرون گرفته.ولی من میگم لباس آبرومند نیست😢 مانتوشلوار.یاچندتاشومیزوکیف وکفش السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
a_rezoo عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2300 برو اینجا طلاهای ظریف تا 300داره Talakado بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا
حنا11 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 مانتوشلوار.یاچندتاشومیزوکیف وکفش من چی بگیرم براش؟ خدایا به امید تو
maman_baha عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 26379 تا 300اینا.البته براش مانتو و کیف و کفش هفته پیش گرفته، گفته به خانومش اینا به مناسبت عید .ولی من می ... خوب سکه ی پارسیان با این قیمت هست از اونا بگیرین هم طلاس هم قیمتش زیادد نیست ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین
parmisss عضویت: 1393/02/26 تعداد پست: 552 لباس که خریده .با توجه به بودجه اش سکه پارسبان یا ایرانیان ۱ گرم و نیمی حدود ۳۲۰ تومن به نطر من گزینه خوبیه ....