حنا11 مدیر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 عنوان عیدی | مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 57 پست سلام میخوایم برای عیدی زن داداشم کادو بگیریم به مناسبت عید فطر .برادرم با این قیمت های الان طلا که خیلی نجومی شده قصد نداره طلا بخره برای عید.شماها چی پیشنهاد میدین که خوب باشه و آبرومند؟یه سوال دیگه اونا هم ممکنه به برادرم کادو بدن؟ خدایا به امید تو 1397/03/24 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 من چی بگیرم براش؟ گل نقره اگه دوست داری به نظرم چیزخوبیه السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
حنا11 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 نیم ست نقره هم خوبه نیم ست نقره ممکنه ناراحت بشه. خدایا به امید تو
kimilena عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 1604 چه خواهر شوهر عشقی هستی شمابا 300 تومن میتونین یه ادکلن خوب بخرین ولی خب با 300 تومن فک کنم بشه یه پلاک طلا ظریف خرید Kimilena
حنا11 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 برادر من دوتا مانتو و شال وکفش با بقیه مخلفات خریده منم از طرف خودم یه روسری خریدم واسه عروسمون😍 آخه خانومش گفته حتما باید طلا بگیری برای عیدم.برادرمم راضی نمیشه میگه نه😢به مامانم میگم بریم یه طلا بگیریم به برادرم نگیم خدایا به امید تو
asma_joon عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 3135 از خودش بپرسه داداشت بهترهمن که دوست نداشتم شوهرم اینا بدون اطلاعم چیزی بگیرننیه بارم طلا گرفتن خوشم نیومد بردم عوض کردم 🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
shaghayegh1375 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3188 من تازه خریدم 25گرمه 340تومن شد اتفاقا پریروز خریدم این خوبه استارتر اینو بگیرلباسم که تازگی گرفته بعدم لباس یکم سبکه جلوه نداره 💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
حنا11 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 نقره هم ماندگاره هم اثر درمانیم داره.کدوم شهرین؟ نقره خودم دارم مثل طلاست عاشقشم.ولی ممکنه خانومش ناراحت بشه.مخصوصا که به برادرم گفته عیدی برام طلا بگیر.برادرمم زیر بار نمیره خدایا به امید تو
asma_joon عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 3135 آخه خانومش گفته حتما باید طلا بگیری برای عیدم.برادرمم راضی نمیشه میگه نه😢به مامانم میگم بریم یه طلا ... وقتی گفته طلا خب بگیدید دیگه شاید تو خانواده براش زشت بشه چیری جز طلا بگیرید 🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
حنا11 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 از خودش بپرسه داداشت بهتره من که دوست نداشتم شوهرم اینا بدون اطلاعم چیزی بگیرنن یه بارم طلا گرفتن ... خانومش گفته طلا بگیر.منتهی برادرمم میگه بدون مناسبت طلا گرفتم الان دیگه نمیتونم😢 خدایا به امید تو
simaro عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 1464 مثل چی؟البته برادرم خیلی بدون مناسبت لباس های گرون گرفته.ولی من میگم لباس آبرومند نیست😢 بنظرم سکه گرمی بخرید بهتره الان یه تکه لباس کلی پولشه یا گوشواره سبک
حنا11 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3597 وقتی گفته طلا خب بگیدید دیگه شاید تو خانواده براش زشت بشه چیری جز طلا بگیرید الان مشکل برادرمه😁 خدایا به امید تو