2777
2789
عنوان

تا حالا داشتید

183 بازدید | 4 پست

بچه ها من یبار با همسرم رابطه ی ... سختی داشتیم

و بعذ از اون من زیر شکمم خیلی درد میکرد و تند تند باید میرفتم دستشویی هیچی هم نداشتیم جوری که حتی بعد یه ساعت احساس ادرار میکردم و فرداش زد به کلیه هام دردش ب خصوص کلیه سمت راست

یه ۷ روزی ایمجوری بودم و در دفع ادرار یه درد ریزی داشتم

ولی بعد ۷ روز درد شکم و کلیه اینام رفت الان بازم احساس پری مثانه دارم و وقتی قرص اموکسی میخورم خیلی بهتر میشم

و اینم بگم اشتهام خیلییییی کم شده یه جوری که تو روز یه وعده غذا میخورم اونم در حد چند قاشق

تو گوگل خوندم نوشته بود علایم سرطان رحمه

کسی هست مثل من بوده باشه؟

با خودم میگم اگ سرطان چرا وقتی رابطه خیلی ...شدید داشتم از اون ب بعذ ایمجپری شدم استرس دارم

من اوایل ازدواجم اینطوری بودم

قرص فنازومکس منو نجات داد

هنوزم گاهی میخورم

تمام اون حس ادرار و از بین میبره

با یه لیوان اب بخور و بعد از ۲۰ دیقه میری دسشویی ادرارت نارنجیه نترس

قول میدم بیای همین تاپیک بهم بگی خدا خیرت بده

یه ورق همیشه ازش داشته باش عالیه حتی وقتی عفونت میگیری

سوزش و خارشم میندازه کامل

یه دونه بخور بعد ۸ ساعت یکی دیگه

معمولا بعدش نیازی نیست ولی اگه یکم حس درد و اینا داشتی یکی دیگم باز بعد ۸ ساعت بخور

قول میدم پشیمون نشی

من اوایل ازدواجم اینطوری بودمقرص فنازومکس منو نجات داد هنوزم گاهی میخورمتمام اون حس ادرار و از بین م ...

منم یه ۶ ماه ایناست ازدواج کردم اوایل که رابطه ملایم بود اینجوری نبودم از اون موقع که این اتفاق افتاد من همش احساس میکنم مثانه ی من پره افسردکی گرفتم احساس ۸۰ تا نوع سرطان تو خودم احساس میکنم

دوزش چند بود

مرسی عزیزم میخرم خوب شدم خیلی دعات میکنم بخذا ایشالا خدا بهت سلامتی بده

اینقد برای خودم مریضی بافته بودم جرعت دکتر رفتن هم نداشتم میکفنم چیز بدی بهم میگه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم یه ۶ ماه ایناست ازدواج کردم اوایل که رابطه ملایم بود اینجوری نبودم از اون موقع که این اتفاق افتا ...

دقیقا منم چون رابطه سنگین تر داشتیم اینجوری میشدم

نه دخترررر هیچی نیست و طبیعیه کاملا

خیالت راحت میای دعا میکنی منو

لطفا قبل رابطه هم خودت هم همسرت از ژل شستشوی مخصوص استفاده کنید که درصد هر گونه عفونت و پایین بیارید

بهتره خودتم بعد رابطه باز با ژل شستشو انجام بدی

اصلا از اب دهان و وازلین و اینا استفاده نکنید و حتما از لوبریکانت استفاده کنید بهترینشم مارک کدکس هست که حساسیت نمیده و زودم خشک نمیشه

خیلی توی این احساس تاثیر داره چیزایی که گفتم

دقیقا منم چون رابطه سنگین تر داشتیم اینجوری میشدمنه دخترررر هیچی نیست و طبیعیه کاملاخیالت راحت میای ...

مرسی عزیزم لطف کردی

جواب دادی خیلی تشکر استفاده میکنم شب

خوب شدم حتما میگم و دعای خیر پشتتع

آدم اوایل ازدواج اینا رو نمیدونه