2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 21 پست
اینجاهم بعضیا از خجالت ادم در میان

یکسری ادم غریبه و یک مقدار عقده ای هستن دیگ وگرن ادم از دردودل دیگران سو استفاده نمیکنه که.کسی ک نمیبنیش و قرار نیست ببینیش ک نظر منفیش مهم نیست😂

واقعا موندم چطور بعضیا اینکارو میکنن

بیشعورن خب!

برای من پیش اومد که مخالف نظر یه خانوم بودم این رفت کلللل تاپیکای منو زیر رو کرد تو تاپیکام کامنت میذاشت میگفت تو خودت مشکل داری افتادی دنبال خواستگار😂

فکرکن من چله برای شغلم برداشته بودم تاریخ چله چندین ماه قبل موضوع خواستگاری بود این خانوم همه جا مینوشت که برای شوهر چله برداشته!

واقعا با اینکه نمیشناسمش هیچوقت حلالش نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشعورن خب!برای من پیش اومد که مخالف نظر یه خانوم بودم این رفت کلللل تاپیکای منو زیر رو کرد تو تاپیک ...

آییییییی دقیقاااااا چه خوب گفتی

من حوصله نداشتم این داستانمو بنویسم

منم دقیقا به همچین موردی برخوردم

یه تایمی دوست داشتم ازدواج کنم

یه چند ماه بعدش چون هرچی خواستگار بدردنخور بود میومد کلا گفتم من دیگه نمیخواممم ازدواج کنم

هرجا تایپک میزدم من بیخیال شدم دیگه میومد مینوشت تو که قبلا اینو گفتی

دیگه یکی نبود حالیش کنه که اون ماله چند ماهه پیشه

از اون موقعه تاحالا هزار و یه بلا اومده سرم ک به این نقطه رسیدم

فقط حرف خودشو میزد لامصب

منم کوتاه نیومدم ولی دیگه جوابشو ندادم

آییییییی دقیقاااااا چه خوب گفتی من حوصله نداشتم این داستانمو بنویسم منم دقیقا به همچین موردی برخوردم ...

وای کاش مال منم اینطوری میگفت..

این میومد دیگرانو تگ میکرد تو تاپیکای من مینوشت مادر این خانوم افتاده دنبال خواستگارا بهشون دروغ میگه که دخترشو بگیرن درصورتی که الانم کل تاپیکای منو نگاه کنی اصلا من درمورد مامانم حرف نزدم..

دردشم این بود که این خانوم تو یه تاپیکی گفته بود هرکی که هنری نداره الکی میگه خواستگارام زیادن دروغه من گفتم بابا همه هم اینطوری نیستن فقط بخاطر همین یه جمله کلی دروغ بست به من😂تهشم یه تاپیک زده بود درمورد کل خانوادم تهمت و افترا زده بود فکرکنم تعلیقم شد سر اون تاپیکش