2777
2789
عنوان

نی نی سایت

122 بازدید | 21 پست

میگم بچه ها نی نی سایت خیلی خوبه.باهم حرف میزنیم دردو دل میکنیم و سبک میشیم بدون اینکه تو دنیای واقعی بکسی بگیم و بعدش سرزنشمون کنن یا بزنن تو سرمون.خدارو شکر و ممنون بابتش

اینجاهم بعضیا از خجالت ادم در میان

اره خودمم چندبار نظراتی دادم بعد اومدن تاپیکامو خوندن کفتن خودت که فلانی چطور اینطوری میگی.اما میدونی ادمای اطرافمون نیستن که انقدری تو زندگیمون نقش ندارن خیلی بهتر از اینه به همسر یا فامیل و مادر بگی اونا بزنن تو سرت بعدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خودمم چندبار نظراتی دادم بعد اومدن تاپیکامو خوندن کفتن خودت که فلانی چطور اینطوری میگی.اما میدون ...

اره خب از این لحاظ ک نمیشناسنت خیلی خوبه

حتی اگه دعواهم کنی باهاشون مهم اینه ک نمیبینیشون

اره واقعا واسه درد و دل خوبه

ولی ای کاش میشد لغو کاربری و حدف تامیک هم با خودمون بود

مثلا ادم میاد یه درد و دلی میکنه اون موقعه خیلی ناراحته

ممکنه یکم غلیظ تر داستان رو بیان کنه بخاطر حجم ناراحتیش

و بعد ک ناراحتیش تمام شد

بخواد اون داستان رو پاک کنه ک حتی خودشم دیگه نبیندش

ولی نی نی سایت همچین امکانی رو نداره و این خیلی بده

والا اینجاهم همچین امن نیست یه عده انقدر کارآگاهنکه میرن تمام تاپیکای آدمو زیر و رو میکنن مشکلاتشو م ...

مهم نیست که عزیزم بگذار بگن معلوم نیست از کدام نقطع جهان هست طرف و چندسالشه و... چه اهمیتی داره چی میگن فقط اون لحظع حرص درارع

اره واقعا واسه درد و دل خوبه ولی ای کاش میشد لغو کاربری و حدف تامیک هم با خودمون بود مثلا ادم میاد ی ...

دقیقا من خودم تاپیکابی ک زدم اوج غم و غصه رو داشتم عصبانی بودم اما بعدش اروم شدم دیدم اوضاعم زبادم بد نیست

دقیقا من خودم تاپیکابی ک زدم اوج غم و غصه رو داشتم عصبانی بودم اما بعدش اروم شدم دیدم اوضاعم زبادم ب ...

افرین کاشکی این حرفم به گوش نی نی سایت برشه یا یکی نی نی یار ها رو تگ کنه این امکان رو به این سایت خوب بدن

اتفاقا خیلی کاربرهای چرت و مزخرف زیاد داره

وقتی بحث میشه نظرت باهاشون مخالف باشه،، تا بتونن بهت توهین میکنن

میگن عقل نداری عقب مونده ای و و و

تحمل نظر مخالف رو ندارن

همش فاز نصیحت دارن

اصلا تاپیک رو درست نمیخونن

و و و

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

بعضیشون جنبه تاپیک فان هم ندارن سریع میرن گزارش میدن میگن فیکه ..واقعا نمیتونم همچین ادمایی رو درک کنم

اگه چیزی تو تاپیکا بگم فقط نظر شخصی خودمه اگه مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث کردن ندارم🙏