2777
2789
عنوان

مبتکران

147 بازدید | 28 پست

شیمی مبتکران تست هاش خیلی سخته چطور بعضیا میگن آسونه چیکار کنم اصلا نمیتونم حل کنمم راهکار بدید

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید قبلش کلاس ببینی خب ب خصوص برا محاسبات بعدشم ک کلاس دیدی باز عادیه ک تا ی مدت برات سخت باشن باید ...

فراهانی میبینم ولی اصلا هیچی نمیفهمم فراهاتیو میفهمم ولی تست های اینو نه

میخوام از مسائل درصد خلوص و درصد جرمی اینا تست کار کنم ولی انگار نه انگار

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

یادمه توی پاسخنامه درجه سختی سوالا مشخص شده بود ، اکثر سوالا متوسط ان اگه مفهوم درس رو متوجه نشدی فی ...

فراهانیو دیدم اونو کامل فهمیدم

نه الان هیچی ننوشته

فراهانی میبینم ولی اصلا هیچی نمیفهمم فراهاتیو میفهمم ولی تست های اینو نهمیخوام از مسائل درصد خلوص و ...

درس های فیزیک و شیمی و ریاضی باید اینجوری باشه که کلاس رو که دیدی بعد از کلاس ی دور تست هایی که خود معلم سر کلاس حل کرده رو تنهایی حل کن
و اگه مشکلی پیش اومد فیلم رو پلی کن اموزش همون تست رو دوباره ببین تا بفهمی مشکلت کجاست بعد اون برو سراغ تکالیفت و بعد ک اونا تموم شدن برو سراغ کتاب تست

و برای مرورش هم میتونی از کتاب استفاده کنی نکات رو توی اون بنویسی یا اگه با جزوت راحت تری میتونی توی اون نکات رو بنویسی
من خودم برای شیمی توی کتاب مینوشتم ولی برای فیزیک و ریاضی توی جزوه

و مثل زیست قبل تست زدن نکات دست نویس یا هایلایت شده های مربوط به همون فصل رو مرور کن

خدایا یه روزی میرسه من شیمی رو ۱۰۰ بزنم فیزیک رو ۶۰ بزنم زیست و ریاضی رو هم ۵۵ بزنم و داروسازی قبول ...

ایشالا بهش میرسی 💞

شیمی مبتکران کار کردی؟

ایشالا بهش میرسی 💞شیمی مبتکران کار کردی؟

زمانایی ک پشت کنکور بودم اره

دقیقا همین مسئله های درصد جرمی و ایناش خیلی برام سخت بود

کلاسم میرفتم ولی اون موقعه خیلی سردرگم بودم خیلی

نمیدونم چرا اونجوری بودم واقعا

درس های فیزیک و شیمی و ریاضی باید اینجوری باشه که کلاس رو که دیدی بعد از کلاس ی دور تست هایی که خود ...

بخدا مرور کردم تونو کامل میفهمم ولی تست های مبتکرانو اصلا!

چیکار کنم💔💔💔💔

زمانایی ک پشت کنکور بودم اره دقیقا همین مسئله های درصد جرمی و ایناش خیلی برام سخت بود کلاسم میرفتم و ...

الان نیستی؟

من بدبخت چیکار کنممم حس میکنم خیلی نفهمم😭😭😭

فراهانیو دیدم اونو کامل فهمیدمنه الان هیچی ننوشته

تست های نشاندارش رو بزن اول ، توی مقدمه کتاب گفته بود اونا مهمترین تستا هستن ، بعد اگه برات سخت بود ، تستای کنکور آخر فصل رو بزن اونا معمولا مال سالای ۸۰ ۹۰ هستن و آسونو متوسط روبه پایین هستن

البته اگه فراهانی منبعی گفته همونو بزن