2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

146 بازدید | 13 پست

من مماقم بزرگه و گوشتی شهرمون ی دکتز معروف داره رفتم گفتش این بینی عمل نمیشه ن من ن هیج دکتری عملش نمیکنن

رفتم ی دکتر دیگه گفت خواستت چیه گفتم ی نمه کوچیک شه مشکل تنفسیم نداشته باشم برگشت گفت چون خواستت معقوله قبول میکنم و الا هیچ دکتری قبول نخواهد کرد چون کارش زیاده حوصله میخواد

الان من موندم باز برم دنبال دکترا یا از عمل منصرف شم

یا برم پیش همونکه قبول کرد

میترسم واقعیتش بیشتر گند بزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل پیش چهارتا دکتر برو هم هزینه هم شرایط عمل و.. بعدش ببین نظراتشون یکیه یا نه

این هزینه اش کم بود ولی خیلی عمل داره و سرش شلوغه چن ماه پیش گفت ۸۵ تومن

ولی اولی ۲۰۰ تومن بود

من یکی از دوستام بینیش گوشتی بود ۱۴۰ تومنم داد واقعا خراف شده صورتش

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

حوصله میخواد چه صیغه ایه

میگفتی جراح شدید که هروقت حوصله داشتید کیس انتخاب کنید و عمل کنید؟😑💔

عاشق گربه ها🤍با هرکس حدش رو ندونه و چرت و پرت بگه مثل خودش رفتار میکنم پس مراقب حرف زدنتون باشید که شرمندتون نشم

این هزینه اش کم بود ولی خیلی عمل داره و سرش شلوغه چن ماه پیش گفت ۸۵ تومنولی اولی ۲۰۰ تومن بود

نمیدونم با توجه به نمونه کار و ... باید انتخاب کنی البته عمل های زیبایی ریسکه ولی باید اعتماد ۸۰ درصدی داشته باشی کدوم شهری؟

نمیدونم با توجه به نمونه کار و ... باید انتخاب کنی البته عمل های زیبایی ریسکه ولی باید اعتماد ۸۰ درص ...

تبریزم عزیزم نمونه هاشو دیدم خوبن ولی خب مث بینی من نیستن گوشتیشون کمه یا هم استخوانی

حوصله میخواد چه صیغه ایهمیگفتی جراح شدید که هروقت حوصله داشتید کیس انتخاب کنید و عمل کنید؟😑💔

نمیدونم گفت اگه توقعات آنچنانی نداشته باشی طبق ساختار بینیت ک خیلی گوشتیه قبول میکنم

تبریزم عزیزم نمونه هاشو دیدم خوبن ولی خب مث بینی من نیستن گوشتیشون کمه یا هم استخوانی

اها نمیشناسم دکتری که معرفی کنم بهت ولی خب نود درصد بینی های ما ایرانی ها قوز داره و گوشتیه

ولی عشقم اگه عمل کردی حتمااا برو پیش خودش چسب بزن اینو یادت باشه