2777
2789
عنوان

مبتکران

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 28 پست
شیمی مبتکران و ای کیو خیلی خسته و به عنوان منبع دومه

ینی مشکل از من نیست ؟

برای منبع اول چی کار کنم خوبه

(بار اولمه دارم تست میزنم میرم یازدهم)

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان نیستی؟ من بدبخت چیکار کنممم حس میکنم خیلی نفهمم😭😭😭

ن سر کارم ۲۶ سالمه دیگه من

ولی دارم شروع میکنم یکم یکم بخونم

ببینم میتونم دوباره کنکور بدم

تورو خدا بهم بگو سخت نیست

تاثیر معدل چطوره مثبته یا ۳۰ درصده؟

اصلا کنکور در حدش نیست نگران نباش

جدییی؟ اسونتره خدایی؟

فقط پنح شش تا تونستم کار کنم پس نردن چجوری حل میکنن این همه رو 😭😭😭

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

تست های نشاندارش رو بزن اول ، توی مقدمه کتاب گفته بود اونا مهمترین تستا هستن ، بعد اگه برات سخت بود ...

فک کنم مسائل خیلی سبز رو گفت نمیدونم یادم نیست

شنا مبتکران کار کردی؟ برات سخت بود یا فقط برای من سخته💔💔💔

میخای ایدی تلگرامتو بزار اونجا چندتاشو باهم بررسی کنیم ببینیم مشکلت کجاست؟

وای جدی؟ خیلی ممنونممممم💞

قبل مرور و تست زدن تست هایی ک استاد سر کلاس حل کرده رو تنهایی حل کردی؟!

اره اونارو فهمیدم اینا نه💔💔

الان نیستی؟ من بدبخت چیکار کنممم حس میکنم خیلی نفهمم😭😭😭

ن عزیزم تو اصلا نفهم نیستی

این چه حرفیه

من چیزی ک از اون سال های خودم یادمه این بود ک خیلی خیلی سردرگم بودم دوست داشتم درس و درس خوندن رو ولی توانم کم بود ذهنم تو حاشیه های بیخود مثل لوازم تحریرم باید فانتزی باشه و کمالگرایی های مختلفم رفته بود....

اما تو این سال ها یه چیزی رو خیلی خوب متوجه شدم

۱_خدا باید برات بخواد

۲_باید اماده ای اون اتفاق باشی اون اتفاق نباید برات غریب باشه

۳_باید چیزی فراتر از اون اتفاق بخوای که همون برات رخ بده

۴_ و اخری دلت دلت دلت دلت

دلت نباید باهات نباشه

اگه باهات نباشه داد میزنه میگه به من رسیدگی نکردی

منو ندیدی اگر برگردم عقب بیشتر به دلم گوش میدم تا عقلم

اینا چیزاییه ک هیچ مشاور و مافیای کنکوری بهت نمیگه

ن عزیزم تو اصلا نفهم نیستی این چه حرفیه من چیزی ک از اون سال های خودم یادمه این بود ک خیلی خیلی سردر ...

ممنونم🤍

ینی مشکل از من نیست ؟برای منبع اول چی کار کنم خوبه (بار اولمه دارم تست میزنم میرم یازدهم)

نه اصلا مشکل تو نیست

من جزوه استادمو داشتم بنظرم برو از کسی که میدونه کتاباییو بگیر که تستش اسون باشه

اصلا سوالای کنکور اسون تر از مبتکرانه فوقش چند تا کم در حدش باشه که اونام نباید حل کنی(چون تو کنکور نباید به همه سوالا جواب بدی)

الانم که میری یازدهم اونقد به خودت فشار نیار سر تست، تشریحی بیشتر کار کن

نه اصلا مشکل تو نیستمن جزوه استادمو داشتم بنظرم برو از کسی که میدونه کتاباییو بگیر که تستش اسون باشه ...

اها یادم اومد من خیلی سبز میزدم برای دهم یازدهم

یسری سوالا علامت داشت اونارو میزدم فقط چون اگه همه رو میزدم زمان زیاد میبرذ

اها یادم اومد من خیلی سبز میزدم برای دهم یازدهمیسری سوالا علامت داشت اونارو میزدم فقط چون اگه همه رو ...

چند درصد زدی تو کنکور؟

فک کنم مسائل خیلی سبز رو گفت نمیدونم یادم نیستشنا مبتکران کار کردی؟ برات سخت بود یا فقط برای من سخته ...

مسائل خیلی سبزم کتاب خیلی خوبیه و سوالات استانداردی داری البته چندتا سوال سخت هم داره که خودش علامت دار کرده

بله هر سه پایه رو کار کردم اما به عنوان منبع دوم نه اول ، دهم رو کاملا اوکی بودم چون قبلش تست کار کرده بودم از یکی دوتا منبع ، یازدهم دفعه اول برام خیلی سخت بود اما دفعه دوم که میزدم روان تر بود اما بازم آسون نبود ، پایه دوازدهمش با اینکه قبلش خیلی سبز تک پایه رو زده بودم بازم برام آسون نبود ، در کل سطحش متوسط روبه بالا حساب میشه

از بین اینهمه کتابی که برای شیمی داشتم بهترینش شیمی مسائل بود به نظرم ، تجربه من میگه برای شیمی تدریس یه استادو کامل ببین بعد جزوه اش رو کامل حل کن و تستای مهمشو هایلایت کن ، به عنوان منبع دوم آزمون های موسسات رو کار کن و هر شب ۵ تا تست از شیمی مسائل به عنوان روتین کار کن ، نزدیک کنکورم که تستای کنکور رو باید کار کنی

البته الان خوندم گفتی تازه میری یازدهم ، پس همون کلاس بری و جزوه استاد رو کامل حل کنی واقعا کفایت میکنه به علاوه تستایی که خود استاد به عنوان تکلیف میده ، یادگیریت هم سر کلاس باید فعال باشه یعنی کلاس رو مثل فیلم سینمایی نبینی و هر سوال رو خودت یه بار حل کنی و بعد حل استاد رو چک کنی