2777
2789

عزیزم تجربه ندارم

اما با توجه به رشته تحصیلی و حیطه کاری و دوره هایی که گذروندم ، میدونم که عمل دیسک کمر ، اصلا باعث بهبودی نمیشه و خیلی وقتها بیشتر جنبه درامد پزشکی و .... داره

توی هیچ کشور پیشرفته ای هم این عمل انجام نمیشه

توی کشور خودمون هم شما چندتا دکتر عوض کنی ،نظر همه شون متفاوت هست و هرکدوم یه نظر میدن !

چیزی هم که مشخص هس و ثابت شده اینه که بعد از عمل ، اکثر افراد یه سری توانایی هاشون رو ازدست میدن و اگه دیسکشون خیلی پیشرفته باشه و عمل سخت ، معمولا توی راه رفتن به مشکل میخورن و بعد عمل دکتر میگه حدود ۳ ماه باید فقط بخوابن و استراحت کنن تا بهتر بشه !

که فقط همین استراحت کردنه هست که باعث میشه تا حدودی بهبودی پیدا کنن !

شما یه مدت خودت استراحت کن ، استراحت مطلق بدون هیچ کار و فعالیتی ! بعد هم با اب درمانی و فیزیوتراپی شروع کن

همیشه هم مواظب خودت باش و خیلی کارها رو نباید انجامبدی انجام نده ! اوتوقت میبینی که دیسکت چطوری بهبود پیدا میکنه

عزیزم تجربه ندارم اما با توجه به رشته تحصیلی و حیطه کاری و دوره هایی که گذروندم ، میدونم که عمل دیسک ...

سلام عزیزم من عمل کردم الان 8ماه ورم داره مهره هام با رعایت بهتر شدم ولی خوب نمیشم یک فشار کوچیک ورم بیشتر میشه از کار زندگی افتادم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم من عمل کردم الان 8ماه ورم داره مهره هام با رعایت بهتر شدم ولی خوب نمیشم یک فشار کوچیک ورم ...

دقیقا از عوارض عمل هست

هیچکس تا حالا عمل دیسک انجام نداده که خوب شده باشه

مگر اینکه خودش رعایت کنه و از لحاظ کار و راه رفتن و بلند کردن و دولا و راست شدن

اگه خودت اینا رو رعایت کنی و کنارش یه سری تمرین های خاص انجام میدادی دیسکت ارومتر میشد

الانم فقط باید رعایت کنی و دیگه کار خاصی نمیشه بکنی ،جز همون اب درمانی و فیزیوتراپی و نهایت ورزش هایی مثل یوگا و پیلاتس

دقیقا از عوارض عمل هست هیچکس تا حالا عمل دیسک انجام نداده که خوب شده باشه مگر اینکه خودش رعایت کنه و ...

خیلی نگرانم حتی بشقاب نمیتونم بلند کنم آخه من دوستم عمل کرد خوب شده نمیدونم چرا من خوب نمیشم

آب درمانی برم خوب میشم فعلآ خونم بهترم

خانمی خوب نمیشی که دوباره بتونی صد در صد راحت و مثل و قبل زندگی کنی ، اما بهبودی پیدا میکنی که فشار روی مهره هات برداشته بشه ، دردت کمتر بشه توان بدنیت بالا بره

ولی کلا اینو به همه بگو ، که درمان دیسک کمر به هیچ عنوان و توی هیچ کشور پیشرفته ای عمل نیست تا بقیه اینجوری اشتباه نکنن و عمل نشن