2777
2789
عنوان

زده به سرتون چرا😂

208 بازدید | 18 پست

این تاپیکا چیه

سلام ، اگه محترمانه بحث کنید من مشکلی ندارم وقتی توهینی ببینم به اندازه ی سر سوزنی دیگه اختیار زبونم همون دست زبونمه پس یهو دیدید فوران کردم برگردید عقب و به پیامتون نگاه کنید ببینید چی گفتید! حالا شاید بگی چرا انقدر عصبی؟ خب من پول نت نمیدم بیام اینجا یکی بهم برچسب بزنه یا توهین کنه منم هر هر بهش بخندم طبیعتا میشورمش پهنش میکنم شماهم اشکال نداره همین کارو کنید دست جمعی همو فحش میدیم باهمم تعلیق میشم بای .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قفل کن بسه باعث میشین همه تعلیق بشن وضع مملکتو همه میدونیم

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

معلوم نیس😂😂😂

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

کدوم😂😂

کلا تاپیکا

سلام ، اگه محترمانه بحث کنید من مشکلی ندارم وقتی توهینی ببینم به اندازه ی سر سوزنی دیگه اختیار زبونم همون دست زبونمه پس یهو دیدید فوران کردم برگردید عقب و به پیامتون نگاه کنید ببینید چی گفتید! حالا شاید بگی چرا انقدر عصبی؟ خب من پول نت نمیدم بیام اینجا یکی بهم برچسب بزنه یا توهین کنه منم هر هر بهش بخندم طبیعتا میشورمش پهنش میکنم شماهم اشکال نداره همین کارو کنید دست جمعی همو فحش میدیم باهمم تعلیق میشم بای .

:/

حوصلمون سر رفت

هعی بحث تکراری

خب یه چیزی که معلومه داستان درست میشه رو چرا گیر میدید بهش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قفل کن بسه باعث میشین همه تعلیق بشن وضع مملکتو همه میدونیم

من اصلا چیزی نگفتم

والا ما چیز دیگه ای میگیما.تاپیک قبلی طرف امتحان دینی دارهالان زده ۳ ماهه باردارم.اصن عجیب شدن امشب

اخه من الان ۵ دیقه اس اومدم بالای ۲۰ تا تاپیک سیاسی دیدم

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من اصلا چیزی نگفتم

ببخشید بد متوجه شدم♥️

:/ حوصلمون سر رفت هعی بحث تکراری خب یه چیزی که معلومه داستان درست میشه رو چرا گیر میدید بهش

چقدر چیزونه واویلا بازی آخه

امشب یه طوریه عجیبه

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙