2777
2789
عنوان

قدیمیای سایت

196 بازدید | 34 پست

هارلی کویین رو یادتونه؟؟🥹🥹

تاپیکای پربازدید و جنجالی میزد

چ دختر خوب و خوش مشربی هم بود

دلم واسش تنگ شده

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرهههه🥲

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***

اسمش سوگل بود فک کنمامضاش زده بود سوگلی السلطنه😭😭یاد سال ۹۶ افتادم دلم گرفت

کاش برگردم بو اون زمان

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

یادش بخیر

غلاغسیاه هم کاربر خوبی بود

و حس یخی هم دوسش داشتم

نوشابا...

و خیلی کاربرای خوب دیگه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اره یادمه میخندیدیم

چقد جو سایت خوب بود

خیلی تاپیکای بامزه داشت الان به کل پاک شدن

🇮🇷دختر آریایی از نوع منتظر ظهورش هستم 😌🌻از تبار زاگرسم⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍 موقعی که این امضا رو نوشتم نمیدونستم جنوبم که براش ذوق و عشق عمیق قائلم یاد اور تلخ ترین جنایت و داغ روی دلم میشه🖤📍 #میناب 🩸🙂🎒 دبستان شجره طیبه✨🌳 ۹ اسفند ۴۰۴ 🗓️ شاهدین که خونخواهی و مقاومت ما تا قیام مهدی (عج)ادامه دارد🚩😊 جاوید ایـ🇮🇷ـران «اللهم عجل لولیک الفرج» ☀️🌻🤲🏼لبیک یا مهدی✊🏼 ادرکنی امام زمان جانم🫂🥺😍 باید برخواست🚩✊🏼

من فقط کوه نور رو یادمه نمیدونم آخر راست میگفت یا نه

اقدس خانم هم یادمه البنه

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

اره 🥲

اون بنده خدا ک مریض بود فوت کرد کی بود؟

نی نی ناز ب نظرم..

چقد براش گریه کردم

تاپیکاش هنوزم هس ادم میخونه باورش نمیشه صاحب تاپیک دیگ زنده نیس

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)