2777
2789
عنوان

قدیمیای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 39 پست

یادش بخیر

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

اون بنده خدا ک مریض بود فوت کرد کی بود؟نی نی ناز ب نظرم..چقد براش گریه کردمتاپیکاش هنوزم هس ادم میخو ...

میمی ناز

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادش بخیر🙂

کلاغسیاه

یگانه

دختر رویاها

دلم تنگ شد😢

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من نگاروحلما،اوپرا،نازنین دخترگران بها،پرپین،بقچه ،اعتصامی یادمه زیاد قدیمی نیستم سال نودوهفت با سایت آشنا شدم سال نودونه عضو شدم این کاربری سومم هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد 💛🌱

آره ولی مگه کاربر کاپ کیک عصبانی خودش نیست؟

من تاپیکش که با شلوار پاچه بالا تو حموم بوده و یه مرده در حموم باز کرده بود یادمه شلوارش هم نارنجی بود فک کنم

البته من سال ۹۹ خواننده خاموش بودم تاپیکاشو میخوندم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
یکی هم بود کاپوچینو داغ

تاپیکتونو پاک کردین من تایپ کرده بودم اعصابم خورد شد

...

باهاش صحبت کن و ببرش مشاوره

یا خواسته هاتو بیشترکن ک نتونه واسه،اونا خرج کنه تنها راها همیناس

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نی نی ناز مگه سقوط هواپیما نبود؟

نه اون بنده خدا مریض بود سرطان داشت فوت کرد

اون سقوط هواپیما یه خانواده دیگ بودن طرف با شوهرش و بچه ش سقوط کردن فوت شدن💔

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

اون کاربر رو یادتونه که عروس خون بس شده بود شوهرش بیست سال ازش بزرگتر بود و بهش اجازه نمیداد بره مادرشو ببینه و گفته بود شرط دیدن مادرت اینه که بچه دوم بیاری؟

داستانش تلخ بود ولی خیلی قشنگ تعریف کرده بود دلم میخواد بدونم تونست مادرشو ببینه یا نه

آدما بدون عکس العمل شما هیچ قدرتی ندارن... انرژیتو حفظ کن🌱

آره ولی مگه کاربر کاپ کیک عصبانی خودش نیست؟من تاپیکش که با شلوار پاچه بالا تو حموم بوده و یه مرده در ...

سلام

با کاربری @sogoliiiish2000 هستن الان.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.