2777
2789

بستگی به خودت داره، اگه امسال دانش آموز بودی و مدرسه میرفتی پشت کنکور بمونی تایمت کاملا در اختیار خودته، میتونی از اشتباهات سال قبلتم درس بگیری و تکرارشون نکنی، من یکی از دوستام امسال سال چهارمش بود پشت موند و دیگه امسال در حدیه که پزشکی میاره، ولی سال اولش حتی پیراپزشکی آزادم قبول نشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه امسال حتی شده هفتگی 20/30 ساعت مطالعه داشتب باشی که یادت نره حدااقل خوبه وگرنه اره سخت میشه

مرسی فدات

شما کنکوری هستید یا دانشجو چه رشته ای

عزیزان کاربری دست دو نفره اگر تاپیکا هماهنگی نداره فکر نکنین سرکارین😂

منم امسال راضی نبودم ولی واقعا دیگه کشش ندارم از کجا معلوم 9 ماه باشه ؟ شاید باز دوباره مثل امسال شد ...

اره ولی خب بازم یه ساله

بهتر از اینه ۴ سال بریم یه رشترو بخونیم که بازارکار نداره و کل ایندمون خراب شه😂😭

اگه واقعا شرایط پشت موندنو داری بمون البته اگه میدونی رتبت بهتر میشه، من پشت نموندم و الان واقعا پشیمونم، من پارسال ترازم با وجود مدرسه 8500شد همکلاسیم با 8000موند و امسال تراز آزموناش و درصداش خیلی بالاست و خب قطعا چیزای بهتری میاره، 9ماه ارزششو داره

اگه واقعا شرایط پشت موندنو داری بمون البته اگه میدونی رتبت بهتر میشه، من پشت نموندم و الان واقعا پشی ...

اخه من تستیم خوبه

نهایی خراب کردم معدلم میشه ۱۷

پارسال حتی ۱۸ هم بشم وضعم بهتر میشه😂😭

اشتباهم این بود گذاشتم شب امتحان

اگه کاردرمانی بیارم شاید نمونمولی علاقه اصلیم فیزیو و پروتز ایناستتستیم خوبه سر نهایی که ۱۷ شدم خراب ...

رشته هایی مثل پرستاری اینا واقعا علاقه میخواد، اگه علاقت فیزیو هستش یه سال بمونی بهتره 9ماه دیگه میتونی به علاقت برسی بخدا 9ماه عینه برقو باد میگذره مثل من اشتباه نکن، من شاید انصراف بدم دوباره بخونم