2777
2789
اخه انگیزه همیشگی نیستحتی کسایی که یازدهم دوازدهمن هم یه روزایی انگیزه ندارن مهم اینه ادم تو هر شرای ...

پانسیون عالیه

من کتابخونه عمومی میرم خیلی خیلی بهتر بود از پانسیون خصوصی برام .

و خب دقیقا بزرگترین چیزی که به حفظ استمرارم کمک کرد همین کتابخونه رفتن بود

موبایل هم نمیبرم

نان استاپ و با تمرکز عالی اونجا بکوب درس میخونم

خب همون حفظ استمرار و همون حتی ۳ ساعت هم انگیزه میخواد

هم خودت از درون بخوای هم از بیرون تشویق بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی بستگی داره به خودت ببین هدفت چیه بعد تصمیم بگیر به نظرت میتونی 9 ماه رو بترکونی و جا نزنی ؟ خ ...

من زور بالا سرم باشه میخونم😂😂میخواستم برم پانسیونی جایی که مجبور باشم بخونم

چون ۴ سال برم رشته ای که نمیخوام یا اینده نداره بخونم که الکی عمرمو هدر دادم

پارسال شدم

به نظرت من بخوام ۴۰۷ کنکور بدم خیلی عقب میوفتم؟ فاصله بیوفته فراموشم میشه سخت تره؟

چون این یه سال درگیری یه سری کار باید بشم اگه امسال قبول شدم که چه بهتر نشدم ۴۰۷ دیره؟

عزیزان کاربری دست دو نفره اگر تاپیکا هماهنگی نداره فکر نکنین سرکارین😂

پانسیون عالیه من کتابخونه عمومی میرم خیلی خیلی بهتر بود از پانسیون خصوصی برام .و خب دقیقا بزرگترین چ ...

من عادت کردم بلند بلند درس بخونم نمیدونمچیکاذ کنم چون دلم میخواد برم کتابخونههه

من زور بالا سرم باشه میخونم😂😂میخواستم برم پانسیونی جایی که مجبور باشم بخونمچون ۴ سال برم رشته ای ...

اینکه باید زور بالاسرت باشه بخونی خوب نیس

من که تازه خودم میخوندم وضعیتم اینه

امسالم پانسیون بودم من که میخوندم ولی خیلیا نمیخوندن اگه خودت نخواب حتی مراقب پانسیونم نمیتونه مجبورت کنه

پانسیون عالیه من کتابخونه عمومی میرم خیلی خیلی بهتر بود از پانسیون خصوصی برام .و خب دقیقا بزرگترین چ ...

چی قبول شدین

عزیزان کاربری دست دو نفره اگر تاپیکا هماهنگی نداره فکر نکنین سرکارین😂

به نظرت من بخوام ۴۰۷ کنکور بدم خیلی عقب میوفتم؟ فاصله بیوفته فراموشم میشه سخت تره؟چون این یه سال درگ ...

اگه امسال حتی شده هفتگی 20/30 ساعت مطالعه داشتب باشی که یادت نره حدااقل خوبه وگرنه اره سخت میشه

من زور بالا سرم باشه میخونم😂😂میخواستم برم پانسیونی جایی که مجبور باشم بخونمچون ۴ سال برم رشته ای ...

خب پس ی مشاور بگیر یا از یک دوست کمک بگیر برو پانسیون یا کتابخونه

اشتباه خواهر منو نکن علاقش روانشناسی بود ولی آزاد آورد نرفت ، پشت کنکورم نموند رفت مهندس پزشکی پنج سال الکی الکی عمر شو هدر داد الان تازه رفته پیام نور روانشناسی ثبت نام کرده

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید