2777
2789

روانی میشم فقط همینو میدونم

هرجور دلت میخواد عمل کن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانی میشم فقط همینو میدونم هرجور دلت میخواد عمل کن

اخه من خودم نظرم اینه اگه برنامه ریزی درست داشته باشم اینطوری نمیشه

یعنی هم درس سرجاش باشه هم اون یکم تفریحه

ببین من خودم دو بار پشت کنکور موندم

خیلی خیلی مهمه که هم انگیزه درونی داشته باشی هم بیرونی

هر کدوم که نباشن، خستت میکنن

من هیچوقت پشیمون نشدم

حای اگر امسال هم قبول نشم باز میمونم

ولی من انگیزم رو خیلی وقتا از دست دادم و شل کردم

و از طرفی چون وقتت ازاد تره و همچنین دیگه دانش اموز کمتر میبینی، احتمال اینکه وسط راه شل کنی بیشتره

اما در کل اگر در خودت میبینی که بتونی پیوسته باشی، پشت کنکور موندن اونقدری که میگن سخت نیست

چون واقعا اون لحظه ای که میخوان انتخاب رشته کنی و میبینی چقدر امتخاب هات محدودن، واقعا سخته واقعااا

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.(مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشه و از قبل اطلاع داده شده باشه.)

همه چی بستگی داره به خودت

ببین هدفت چیه بعد تصمیم بگیر

به نظرت میتونی 9 ماه رو بترکونی و جا نزنی ؟

خیلی سخته ها ولی آخرش خوشه

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

ببین من خودم دو بار پشت کنکور موندم خیلی خیلی مهمه که هم انگیزه درونی داشته باشی هم بیرونی هر کدوم ک ...

اخه انگیزه همیشگی نیست

حتی کسایی که یازدهم دوازدهمن هم یه روزایی انگیزه ندارن مهم اینه ادم تو هر شرایطی حتی شده ۳ ساعت درسشو بخونه

حتی گفتم برم پانسیونی جایی که مجججبور شم بخونم

بعد اگه استعدادشو نداشتم بهش فکر نمیکردم واقعا حس میکنم حیفه🥲

مرسی عزیزم🫂🫂

ببین من خودم دو بار پشت کنکور موندم خیلی خیلی مهمه که هم انگیزه درونی داشته باشی هم بیرونی هر کدوم ک ...

درخواست دوستی میدم قبول کن شرایطمون مثل همه گاهی وقتا نیاز دارم با یکی مثل خودم حرف بزنم💔

افسردگی و مشکلات خودشو داره ولی برا من ارزششو داشت

سر همین میترسم

ولی خب اگه برنامه ریزی درست داشته باشم که هم استراحته سر جاش باشه هم نتیجرو ببینم چه دلیلی میمونه واسه افسردگی😂😭