2777
2789
اگه واقعا شرایط پشت موندنو داری بمون البته اگه میدونی رتبت بهتر میشه، من پشت نموندم و الان واقعا پشی ...

افریننن🥲

من دقیقا تنها دغدغم اینه حسرتشو نخورم بعدا

چون ۱۸-۱۹ سالگی تلاش کردن خیلی فرق میکنه با ۲۲ سالگی تلاش کردن

حداقلش اینه جمعبندی کردم واسه کنکور یادمه خیلی چیزا

ولی ۲۲ سالگی هم دغدغه بیشتر میشه هم اینکه باز باید اندازه یه دانش امور دوازدهمی اموزش ببینم تا یادم بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من تستیم خوبهنهایی خراب کردم معدلم میشه ۱۷پارسال حتی ۱۸ هم بشم وضعم بهتر میشه😂😭اشتباهم این بود ...

خب وقتی تو با شب امتحانی خوندن شدی 17ینی واقعا تواناییشو داری، حالا فک کن مثلا از اول سال شبی یه ساعت بخونی چی میشه

خب وقتی تو با شب امتحانی خوندن شدی 17ینی واقعا تواناییشو داری، حالا فک کن مثلا از اول سال شبی یه ساع ...

دقیقا مرسی که انگیزه میدی بهم🥲امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته

افریننن🥲من دقیقا تنها دغدغم اینه حسرتشو نخورم بعداچون ۱۸-۱۹ سالگی تلاش کردن خیلی فرق میکنه با ۲۲ سا ...

پس اصلا اشتباه نکن، مطمئن باش امسال بخوای بخونی از خیلی از رقیبات جلو تری و از همه مهم تر تجربه داری

دقیقا مرسی که انگیزه میدی بهم🥲امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته

قربونت گلمم

ولی اشتباه منو تکرار نکن من الان پشیمونم با اینکه پرستاری دولتی میخونم، ولی میدونم که میتونستم بهترش کنم🥲

پارسال فقط شهریه پرداز و ازاد انتخاب کردم که محروم نشم

چه جالب

من از دانشگاها سر. در نمیارم چه جوریه شهریه پرداز دولتیه؟ همه رشته ها رو داره مثل فیزیو پزشکی رادیو اینا

عزیزان کاربری دست دو نفره اگر تاپیکا هماهنگی نداره فکر نکنین سرکارین😂

من پارسال پشت کنکور موندم خدا شاهده همین امروز خواب دیدم امتحان دارم و هیچی بلد نیستم هنوز که هنوزه کتابارو میبینم حالم بد میشه وقتی پشت موندم چون تو خونم حس میکردم تنهام و هیچکس شرایطش مثل من نیست میگفتم کاش همون موقع ک مدرسه میرفتم برای کنکور میخوندم حداقل دخترا رو تو مدرسه میدیدم حال و هوام یکم عوض میشد و چه روزهایی رو با گریه گذروندم

من پارسال پشت کنکور موندم خدا شاهده همین امروز خواب دیدم امتحان دارم و هیچی بلد نیستم هنوز که هنوزه ...

اره ولی واقعا شرایط امسال سخت بود😂😭من بخاطر جنگو اینا اصلا نتونستم بخونم بعدشم حجم درسارو میدیدم هی عذابوجدان میگرفتم بیشتر نمیخوندم

الانم باز میتونم هفته ای یکی دو بار در حد دو ساعت برم پیششون یکم حال و هوام عوض شه🥲

تازه الان شرایط عوض شده یکسال پشت بمونی تراز نهاییات میاد پایین و باید یازدهم و دوازدهم سال بعد ترمی ...

یازدهم که ۹۹ درصد مثبت میشه

نهاییارم یه دور دیگه میدم دیگه😂😭چون اصلا بخاطر نهایی دارم پشت میمونم

چه جالبمن از دانشگاها سر. در نمیارم چه جوریه شهریه پرداز دولتیه؟ همه رشته ها رو داره مثل فیزیو پزشکی ...

شهریه پرداز همون دانشگاه دولتیه یه جورایی

فقط پول میگیرن

با ازاد فرق داره

ولی کلاساش با دانشجو های روزانه یکیه

بستگی به شهرت داره ولی خب اغلب همه رشته هارو دارن

مگر اینکه شهر خیلی کوچیکی باشه که دانشگاهش کلا محدود باشه

شهریه پرداز همون دانشگاه دولتیه یه جوراییفقط پول میگیرنبا ازاد فرق داره ولی کلاساش با دانشجو های روز ...

قبولیش راحت تره؟ تا روزانه

عزیزان کاربری دست دو نفره اگر تاپیکا هماهنگی نداره فکر نکنین سرکارین😂