2777
2789
عنوان

کودک همسری

935 بازدید | 109 پست

سلام خانوما

(دختر من متولد شهریور سال 92 هستش یعنی هنوز 14 سالش نشده)

تو این مدت شنیدم سه تا از دوستاش ازدواج کردن دوتاش نشون شدن ویکیش قراره بعد ماه صفر بره ازمایش واین حرفا 🥺

اصلا هنگ کردم بخدا یعنی چی مگه مسابقه ست دختر 14 ساله چی میدونه از زندگی

بااینکه میدونم به من مربوط نیست ولی بخدا سرم دار ه از این همه بی فرهنگی منفجر میشه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دختر من ۹۲ نیمه دومه. یک وجب قدشه و ۳۰ کیلو وزنش. عقلش هم ۹سالست. حتی تصورشم وحشتناکه. خیلیییی بچن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

واقعا هرچی حدی داره

سن زیر ۱۵خیلی زوده ک همچنان هست رواجش

تو هنه جاهایی ایران

بالای سن ۱۵تا۱۸بازم چه خبر

هنوز وقت دادن همبستر شن خانم خونه شن

گرفتار زندگی زناشویی شن

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

خب بستگی به محل زندگیتون داره تو نواحی کم برخوردار و فقیرتر دخترا از ۱۴ ۱۵ سالگی شوهر داده میشند

من چون پرستار بیمارستانم طبق آمار حرف زدم و خیلی از این موارد دیدم تازه دختر زیر ۱۸ سال میارن برای زایمان

ولی خب از پوشش و سطح مالی و پرونده ها که میبینم آدرس همه برای حاشیه شهرهاست

بابا بخدا بعضیاشون رو نمیشه کنترل کرد مردم فک میکنن به اجباره

دختر خاله دختر عموم ۱۵ سالشه از عید تا الان قهر کرده رفته خونه مامان بزرگش میگه من باید ازدواج کنم

باباشم مخالفه میگه عمرا اجازه بدم

پسره هم یکی مثل رحیم نجاره

حالا دارن واسطه میشن باباشو راضی کنن نامزد کنه فعلا

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#ماکان

یعنی من تنها جایی که میشنوم تو این سن و سال ازدواج میکنن فقط این سایته

وگرنه نه اطرافیان من ، نه دوستان من ، نه خانواده من تو این سن ازدواج نمیکنن

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉