بچه ها من چند روز پیش توی گپا گفتم کی مشاور خوب میشناسه.بعضیا اومدن گفتن که برو پیش این آقا
بعدش منم رفتم و پول رو براش ریختم چون تو چنلش رضایت بود.حالا داستان اینطور بوده که این مرده کلاه برداره.و از چند نفر دیگه هم پول گرفته بود و با اکانت های جعلی میرفت پی وی بقیه تبلیغ خودشو میکرد.
بدون اینکه از من چیزی بپرسه برام برنامه ریخت و اصلا راجب توانایی هام نپرسید و خودش برنامه ریخت.
بعد به من گفته بود فقط یه ظرفیت دارم و تو رو فقط میتونم قبول کنم نه دوستت رو.ولی دوستم که میام داده بود به اونم گفته یک ظرفیت هست.از اینجا بود که فهمیدم اصن خوب نیس و رفتم گفتم بهش پولمو پس بده حدودا۱۴۰۰ داده بودم بهش ۶۵۰ داد بقیشو برنگرداند.بهش گفتم برنامه یه هفته رو پولش کم کن گفت نه نمیدم .بعدش منم رفتم تو گپ ها گفتم که فریب همچین کسایی رو نخورید(الان حس عذاب وجدا
گناه دارم)بعدش اومد پی ویم فحاشی کرد و نفرینم کرد و گفت تو بجای درس خوندن باید شوهر کنی قیدش بزن هیچی نمیشی نفرینم میگیرتت.بعد تو چنل۵۰تاییش گذاشته بود که بعضیا میان تو گپا از من میخان کلاه برداری کنن و پول بگیرن.
بنظرتون حق با کیه؟؟خلاصه مثل من ساده نباشید و توی گپای تلگرام دنبال مشاور نباشید..