2777
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 156 پست
دوست داشتن به تنهایی کافی نیست

شرایط هم هست

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر قلب شما مگه تعمیرگاه و استراحتگاه که هر وقت نیاز داشت بیاد سمتت هر وقت نیاز نداشت بره تو قلب ی ...

از این که شخص سومی نیست مطمعنم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

آخه ما هم توی کرونا کنکوری بودیم ولی اصلا سمت این چیزا نرفتیم شاید اینا آموزش درست ندیدن یا نمیدونم ...

خوب دیگه همه مثل هم نیستن

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ با خودم در صلحم...با انتخابهام آرام و از مسیر لذت میبرم ⋆ ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆

شرایط هم هست

رو خودت کار کن رو تحصیلاتت موقعیت اجتماعیت درآمدت و ... بعدش دختره خودش میاد این سن واقعا زوده خودمم تو اون سن بودم دختره رو درک میکنم تا حدودی میترسه از آینده چون الان سنی ندارید نمیتونه به آینده اش با تو تضمین کنه الکی وقتتو نزار روش

برو پسرجان یه کم عاقل وبزرگ شو بعد دنبال دختر بگردکاش پدرمادرا بیشتر نظارت کنن رو بچه هاشون۱۷سالته ا ...

😑😑😑

از این که شخص سومی نیست مطمعنم

زیادم مطمعن نباش .این دختره تکلیفش با خودش معلوم نیست .حتی اگر این ارتباط ادامه داشته باشه .ایشون مثل یویو هی میره هی میاد .چشم باز میکنی میبینی شدی فقط چسب زخم براش .هیچ نقش کلیدی تو زندگیش نداری

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

میشه بپرسم دختر چند سالشه؟

۱۶