2777
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 158 پست

برادر قلب شما مگه تعمیرگاه و استراحتگاه که هر وقت نیاز داشت بیاد سمتت هر وقت نیاز نداشت بره تو قلب یکی دیگه !!؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

داداش شوخی میکنی؟من دغدغم توی ۱۵ سالگی وضو با آب سرد یا گرم بود تو از ۱۲؟!درس هم میخونی؟

از همون سال ک کرونا اومد و درسها مجازی شد شروع کردن😂

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ با خودم در صلحم...با انتخابهام آرام و از مسیر لذت میبرم ⋆ ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆

بیخیال برادر من همه توی این سن از این احساسات دارن درگیرش نشو که درس و آیندت رو خراب کنی اصلا موقع ا ...

یه تعادل ایجاد کردیم که هم بشه به پیشرفت شخصی (درس و اینده خوده شخص) و پیشرفت رابطه ( ایندمون و...) رسید

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

این دغدغه ها خیلی زوده واست گل پسر

شاید حق با شماست

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

از همون سال ک کرونا اومد و درسها مجازی شد شروع کردن😂

آخه ما هم توی کرونا کنکوری بودیم ولی اصلا سمت این چیزا نرفتیم شاید اینا آموزش درست ندیدن یا نمیدونم والا اوضاع جامعه داره به سمت بدی میره...

و من یتق الله یجعل له مخرجا 
اخه نیست که حرف بزنمیه چیزی که هست شخص مقابلم خیلی مودیهسریع تغییره مود میده

شما جای برادر من

این حرف رو فقط بخاطر این میگم که نگران هر دوی شما هستم

هر دو توی سنی هستید که داره باورها و شخصیتتون شکل میگیره

اینکه رفتارتون بالا و پایین داشته باشه عادیه

اما اینکه این رفتار از سمت هر کدوم از شما برای دیگری احساسات منفی به وجود بیاره خوب نیست

یه رابطه برای آرامشه

سعی کنید آرامش هم باشید نه اعصاب خوردی

مشکلاتتون رو با آرامش صحبت و محبت حل کنید

و اگر دیدید نشد با تمام سختی هاش از اون رابطه بکشید بیرون

این رو برای هر دوتون میگم

چون شاید توی نقطه ای بفهمید آدمه هم نیستید که ضربه های زیادی به هم زده باشید و خاطره ی احساسات خوبتون از هم لکه دار شده باشه

دوازده سالگی ؟ بچه دوازده ساله دیر غذا آماده بشه و گشنش بشه گریه میکنه بچه رو چه به این روابط

بلوغ زود رس داشتم