2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 162 پست
دختره یکبار رفت زیر ؟😐

🤣🤣

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

همین بخداااامیترسم دوسال دیگه دختری بیاد در خونه بگه حدیث من پسرت رل زدیم😂🤦♀️ب کجا چنین شتابان😂😂 ...

بعید نیست همینم

هی میگن غرب غرب بابا ما بدتریم فقط کسی رو نمیکنه و مخفی میمونه

باهاش دوست باش و گام به گام آموزشش بدی مطمئن باش راه بدی نمیره مخصوصا اگه پدرش باهاش رفیق باشه

و من یتق الله یجعل له مخرجا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما جای برادر مناین حرف رو فقط بخاطر این میگم که نگران هر دوی شما هستمهر دو توی سنی هستید که داره با ...

درسته حق با شماست

تا الان توی این ۶ ماه هم سختی داشتیم هم ارامش

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

الان فقط باید به درس و شغل آیندت فکر کنی

شرایط جوریه ک به هر دو میرسم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

میرفتی دکتر شاید با دارو کنترل میشد

دیگه کار از کار گذشته

درسته حق با شماستتا الان توی این ۶ ماه هم سختی داشتیم هم ارامش

انشالله که بهتر میشه

شما اگر واقعا همو میخوایید به کمک نیاز دارید

اگر میتونی دست دوست دخترت رو بگیر باهم برید مشاوره

به هر دوتون خیلی کمک میکنه

چه برای رابطه چه برای زندگی

فقط دقت کنید اون مشاور یا روانشناس خوب و جواب پس داده باشه

خوشبخت باشید

رو خودت کار کن رو تحصیلاتت موقعیت اجتماعیت درآمدت و ... بعدش دختره خودش میاد این سن واقعا زوده خودمم ...

وقتی اومد حرف میزنیم راجبش و امید وارم که به نتیجه خوبی برسیم