2777
2789
عنوان

تهران 2

37 بازدید | 4 پست

امروز داشتم لایو دوستمو نگاه میکردم از شمال گذاشته بود واقعا چه شهری، چقدر زیبا، چقدر باحال، اصفهان هم همینطور بسیار زیباست. من نمیدونم مگه این تهران چی داره همه از شهرهای زیبای خودشون دل می کنند خیلی راحت میان اینجا به زور یک واحد کرایه می کنند و از صبح تا شب کار می کنند کرایه اون یک واحد رو جور کنند. واقعا شهرهای دیگه زیبایی های خودشو داره. خیلی برام سواله دقیقا اینهمه علاقه به تهران واسه چیه؟ اگه بگی تو چرا نمیری خوب ما هفتاد ساله تهرانیم اصلا آبو هوای شهرهای دیگه به ما نمیسازه. ولی بومیای اونجا واسه چی میان تهران؟

من عاشق تهرانم و شهرمو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم تفریحاتش شباش قابل قیاس نیست

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی🦢💍 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کسی عاشق شهرش باشه عجیب نیست، ولی دیگه قبول ما به اون صورت شهری نداریم.

نه قبول ندارم 😘 شباش که با دوستام و اطرافیانم میرم بیرون یه چیز دیگس

شهرای محتلف بودم و کیش زندگی کردم ولی همه جا از یه ساعتی به بعد خلوت میشه و کسی نیست کشورای مختلف هم بودم

فقط دبی مثل تهران شباش زندس

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی🦢💍 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

نه قبول ندارم 😘 شباش که با دوستام و اطرافیانم میرم بیرون یه چیز دیگسشهرای محتلف بودم و کیش زندگی کر ...

من حقیقتش زنده بودن شب برام چیز مثبتی نیست. دلم میخواد شب خلوت باشه. البته شاید سنتون کمه. ولی هر چه سن بالاتر بره ادم به ارامش بیشتری نیاز داره.