2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 79 پست
اول بگین شغل و تحصیلاتش چیه؟ ببین از طرز حرف زدنش میتونی بفهمی که دنبال سرگرمی هست یا واقعا قصد ازدو ...

شغلش مهندس برقه و داره ارشد میخونه فقط یه مشکل داره ک بی ایمانه اما خانوادش مذهبین جالب اینه ک میگه خوشم میاد ک چادر سر کنی

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر اگه متولد ۷۹ اونم ماه های بهاری هستی تازه رفتی تو ۱۸ اگر که ماه تابستون پاییز و زمستون بدنی ...

یه کم سنش رو بالا گفت کهدخیلی ضایع نباشه  

ماشالا دخترای امروزی از ۱۵ سالگی بدون اغراق به فکر ازدواجن

خدا به خیر کنه

مادران جوان و بی تجربه و کم سواد چه بچه هایی قراذه تربیت کنن

خدا به داد مملکت برسه

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود
من یه مورد اینجوری داشتم  شانس من هار شد 😐

هار شد؟؟؟؟🤔🤔😐شوهر منم داشت هار میشد اخریا سرش گیج رفته بود بهش گفتم میرم شوهر میکنم مامانمم گفت ارامش کیمیا از هرچی مهم تر هس میخوای بد تا کنی ولش کن حساب کار اومد دستش😂😂😂

امیدوارم هر چی به صلاحت هست برات پیش بیاد ولی توی سن تو آدم بیشتر خوبی هارو میخواد ببینه و فوق العاده احساساتی میشه

ما هم همسن تو بودیم و قطعا درکت میکنیم

از نظر من ازدواج بعد از 25

خدایا شکرت  
شغلش مهندس برقه و داره ارشد میخونه فقط یه مشکل داره ک بی ایمانه اما خانوادش مذهبین جالب اینه ک میگه ...

کجا اشناشدین؟؟؟

اول از اطلاعاتی ک داده مطمئن شو

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
جدا از بحث استارتر میخوام یه چیزی بگم میگم خانما چرا خودتون رو الکی در گیر میکنید با هیچ پسری دوست ن ...

حالا من این رو بگم همه میریزن سر من   انگار هر کی دوست پسر نداشته باشه عقب مونده ذهنی هست   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
هار شد؟؟؟؟🤔🤔😐شوهر منم داشت هار میشد اخریا سرش گیج رفته بود بهش گفتم میرم شوهر میکنم مامانمم گفت ا ...

😂😂😂😂😂البته این بیشعور بی خونوادهم سرش به سنگ خورده ولی خب کسی کخ یه باز هار بشه بازم هار میشه مخصوصا این ک بعد ازدواج خیالش راحته 

اخه میدونین ما خانوادمون دخترا رو زود شوهر میدن یعنی من الان ترشیدم  

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
کجا اشناشدین؟؟؟ اول از اطلاعاتی ک داده مطمئن شو

با خواهرش دوست بودم

😂😂😂😂😂البته این بیشعور بی خونوادهم سرش به سنگ خورده ولی خب کسی کخ یه باز هار بشه بازم هار میشه م ...

اره دقیقا شوهر منم الان بعضی وقتا میره رو اعصابم متاسفانه مثل دوران دوستی نمیشه ولش کنم بیاد دنبالم😂😂😂

جوونی کنید بخدا پشیمون میشید الان تا از مدرسه در اومدی میخوای بری خونه بخت؟با دوستات خوش باش مسافرت مجردی برو کار کن بعد ب ازدواج فکر کن تا الان بچه بودی زیر نظر خانواده الانم ک شوهر پس کی میخوای برای خودت باشی