2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 79 پست
حالا من این رو بگم همه میریزن سر من   انگار هر کی دوست پسر نداشته باشه عقب مونده ذهنی هست &n ...

من تو این روابط فقط از اینش بدم میاد که اکثرا پسرا میزارن میرن بعد دختره طفلک میمونه با خاطراتی که براش مونده 

دوست دارم دیوونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها راستش من میخوام زودتر از دست خانوادم راحت شم خانوادم خیلی خشکن عقایدشون مال عهد بوقه بابام عصبی و بد اخلاقه مامانم جوریه ک انگار ما نیستیم بابام فک میکنه چون پول میده بهمون خیلی با محبته

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .

وقتی خودش پیشنهاد نداده یعنی بفکرازدواج نیست دیگه،دخترا تا ب یکی دل میبندن سریع اسم بچشونم انتخاب میکنن،درصورتی ک پسرکلا فکرش چیزدیگس الانومیبینه ن اینده رو

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
جوونی کنید بخدا پشیمون میشید الان تا از مدرسه در اومدی میخوای بری خونه بخت؟با دوستات خوش باش مسافرت ...

بدجور موافقم.

ادم باید قبل ازدواجش همه کیف و عشق و حالشو بکنه.از نظر من تا دانشگاه نرفتی نباس شوهر کنی.با یه ادمم نباید هول شد چون ممکنه موقعیتای بهتر بیاد

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
بچه ها راستش من میخوام زودتر از دست خانوادم راحت شم خانوادم خیلی خشکن عقایدشون مال عهد بوقه بابام عص ...

بازهرچی باش خونوادتن خونواده بده بدشم بهترازغریبس نبایدعجله کنی فقط بخاطررهاشدن ازخونوادت ازچاله بیوفتی توچاه

به خدا منم خسته شدم اگه میدونستم ک قراره جوونی کنم فکر ازدواجو نمیکردم

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
من تو این روابط فقط از اینش بدم میاد که اکثرا پسرا میزارن میرن بعد دختره طفلک میمونه با خاطراتی که ب ...

خب خانمها زود دل میبندن، احساساتی میشن و به سرعت توی ذهنشون ازدواج رو ترسیم میکنن در حالی که پسرها بیشتر به دنبال ارزیابی شخص هستند و البته دل کندن براشون خیلی راحت هست. به نظرم وقتی که احساست رو خرج افراد مختلف میکنی وقتی به محبوبت برسی بخشی از وجودت رو که باید صرف اون میشده از دست میدی

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بدجور موافقم. ادم باید قبل ازدواجش همه کیف و عشق و حالشو بکنه.از نظر من تا دانشگاه نرفتی نباس شوهر ...

واقعادانشگاه فکرادموبازترمیکنه،اونجاممکنه باکسی اشناشی ک خیلی بهترباشه

واقعادانشگاه فکرادموبازترمیکنه،اونجاممکنه باکسی اشناشی ک خیلی بهترباشه

دقیقا.یکی از دوستام ک قبل دانشگاه ازدواج کرد گفت توروووخداااا تا دانشگاه نرفتین تصمیم ب ازدواج نگیرین

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔