2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 79 پست

نمیخوام روحیتو خراب کنم 

اما انقدر از اینا هستن ک فک میکنی مناسبته بعد یه مدت اشنایی فقط میخوای از دستش فرار کنی 

قبل این ک زندگی مشترکتو باهاش تصور کنی سعی کن بیشتر بشناسیش 

چجوری

واسش غذا درست میکردم میبردم واسش؛مثلا سرش،ک درد میگرفت گریه میکردم ک یعنی دوست دارم کم کم بهم وابسته شد ی مدت ولش کردم ببینم میاد دنبالم اومد گفت من بدون تو نمیتونم و این حرفا.البته شانسی ک اوردم شوهرم خانوادش خیلی اذیتش کرده بودن تا محبتش کردم سریع جذبم شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر اگه متولد ۷۹ اونم ماه های بهاری هستی تازه رفتی تو ۱۸

اگر که ماه تابستون پاییز و زمستون بدنیا اومدی ۱۷ سالته

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

اول بگین شغل و تحصیلاتش چیه؟ ببین از طرز حرف زدنش میتونی بفهمی که دنبال سرگرمی هست یا واقعا قصد ازدواج داره. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

زمان زمان زمان.زمان خیلی چیزا رو عوض میکنه و تعیین کننده.پسر از۲۵سال ب بالا برا ازدواج خوبه پسر سنش کم باشه بااحساسات تصمیم میگیره

از قدیم گفتن دخترباید عاقلانه ازدواج کنه عاشقانه زندگی کنه

پسرباید عاشقانه ازدواج کنه عاقلانه زندگی کنه

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
استارتر اگه متولد ۷۹ اونم ماه های بهاری هستی تازه رفتی تو ۱۸ اگر که ماه تابستون پاییز و زمستون بدنی ...

عزیزم میگن رفتن تو 19 هجده سالم تموم شده

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
چ زیاااد...چطوری 7 سال مامان بابات نفهمیدن؟من هشم حس میکنم دیر یا زود خودمو لو میدم    

مامانم از روز اول میدونس اخه پایم بود مامانم بهش همون اول گفتم مامانم هوامو داشت.بابامم کلا گیر نمیداد ک محدودم کنه 

جدا از بحث استارتر میخوام یه چیزی بگم میگم خانما چرا خودتون رو الکی در گیر میکنید با هیچ پسری دوست نشید اخه ما معمولا علاقمند میشیم ولی مردا اینطور نیستن راحت میگذرن ولی ما نمیتونیم خوب که استفادشو کرد میزاره میره اونقت یه عمر باید اشک بریزیم و ناراحت باشیم که چرا رفت ولی اون ککش نمیگزه

دوست دارم دیوونه 
عزیزم میگن رفتن تو 19 هجده سالم تموم شده

من سنتو بر حسب ۱۳۷۹ ک نوشتی بیان کردم هرجور خودت صلاح میدونی

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!