بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اگر پسری دختری رو برای آینده بخواد خودش خیییلیییی بیشتر از تو میاد جلو و از اول فکراشو میکنه فقط اگر میخوای جذب بیشتری داشته باشی خودت باش و اصلا دروغ نگو از رابطه های قبلت یا پسر دیگه ای حرف نزن
ان شاالله اگه به ازدواج رسیدی قشنگ فکراتو بکنی ظاهر و تعریف از خود تضمین خوشبختی آینده نی
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
زیر 20 یه جورایی آدما زیاد احساسی تصمیم میگیرن. و معیارا ممکنه بعدا عوض بشه. بعدم این یه رابطه دو طرفست باید ببینی اون چی میخواد و هدفش چیه. یه مدت با حفظ حد و حدودا باهاش باش دستت میاد قصدش چیه.اگه دیدی برا دوستی و وقت گذرونیه یه لحظه هم نمون باهاش چون جلو موقعیتای ازدواجیتو میگیره
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من ۷سال با دوس پسرم موندم ک اخرش ازدواج کردیم تو ابن ۷سال فقط مخش میزدم😂😂😂😂
چن وقته ازدواج کردین😍
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.