2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 79 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه خیلی پسر خوبیه نمیخوام از دستش بدم میخوام یه کاری بکنم ک بهم علاقمند بشه  

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .

عزیزم اگر پسری دختری رو برای آینده بخواد خودش خیییلیییی بیشتر از تو میاد جلو و از اول فکراشو میکنه فقط اگر میخوای جذب بیشتری داشته باشی خودت باش و اصلا دروغ نگو از رابطه های قبلت یا پسر دیگه ای حرف نزن

ان شاالله اگه به ازدواج رسیدی قشنگ فکراتو بکنی ظاهر و تعریف از خود تضمین خوشبختی آینده نی

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

زیاد خودت رو مشتاق نشون نده وگرنه پا پس میکشه. مثل همیشه باهاش عادی باش و منتظر باش تا پیشنهاد بده. البته مهربونتر باش 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

استارتر سن هر دوتون برا ازدواج پایینه

مخصوصا اینکه برخی آقا پسر ها کمی دیرتر برای یه رابطه ی پایدار مثل ازدواج پخته میشن و در این سن کمی ازدواج سخته

به هر حال ایشالا خوشبخت باشی☺ 

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
من ۷سال با دپس پسرم موندم ک اخرش ازدواج کردیم تو ابن ۷سال فقط مخش میزدم😂😂😂😂

چجوری

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
رفتم تو 19

زیر 20 یه جورایی آدما زیاد احساسی تصمیم میگیرن. و معیارا ممکنه بعدا عوض بشه. بعدم این یه رابطه دو طرفست باید ببینی اون چی میخواد و هدفش چیه. یه مدت با حفظ حد و حدودا باهاش باش دستت میاد قصدش چیه.اگه دیدی برا دوستی و وقت گذرونیه یه لحظه هم نمون باهاش چون جلو موقعیتای ازدواجیتو میگیره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من ۷سال با دوس پسرم موندم ک اخرش ازدواج کردیم تو ابن ۷سال فقط مخش میزدم😂😂😂😂

چن وقته ازدواج کردین😍

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
فكر كنم تازه اشنا شدي صبببببر كن خيلي چيزا و اخلاقا تو زمان مشخص ميشه

یکساله دوستیم