2777
عنوان

از من دزدی شد

157 بازدید | 13 پست

احساس میکنم نفسم بالا نمیاد وای ... اصلا نمیتونم باور کنم چطور ممکنه همه اتفاقات بد پشت سر هم برام بیوفته اولش بخاطر قطعی نت پنج شش ماه نتونستم پول در بیارم بعدش هم که نت وصل شد پیج اینستاگرام من پرید بعدش با هزار سلام صلوات رفتم یکی رو پیدا کردم که پیج رو بازیابی کنه با اینکه همه گفتن دروغه من باور نکردم گفتم پیج کاری ام بوده، ده سال روش زحمت کشیدم رفتم طلایی که پس انداز کرده بودم فروختم و ۳۰ میلیون به یک بیشرف به اسم علیرضا عادلی دادم الان بعد از ۵۰ روز میگه نه پیجت رو میدم نه پولت رو خلاص😭😭😭😭

خدا ازتون نگذره همچین پولی رو چطور سر سفره زن و بچه میبرین میگفت من بچه کرمانم من حق کسی رو نمیخورم تا سه هفته اول که اصلا جواب درست درمون نمیداد میگفت وسط جنگ بندرعباسم الانم میگه اصلا نمیدم هر غلطی میخوای بکن واااای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقل نداشتی واقعا؟

چه سوالیه پولی که داده برای برگردونن پیج ده ساله پولی نبود .اون طرف بی شرف بوده

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.