2777
عنوان

کینه از پدر

53 بازدید | 15 پست

هر موقع پدرمو میبینم یاد حرفاش و کاراش قلبمو عذاب میده

.... مثلاً موقع عروسی من جهاز برام نخرید و در مقابل اصرار مادرم برای خرید جهیزیه برگشت گفت دخترو ولش کن بیا پولامون رو پس انداز کنیم برای ازدواج پسرمون که سریع تر ازدواج کنه برامون بچه بیاره

قلبم درد میگیره ۸ سال از اون موقع میگذره ولی نمیتونم ببخشم این یکی از کاراشه خیلی چیزای دیگه هس

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

حق داری. حتی یتیم ها و بی سرپرست ها رو کمک میکنن که بدون جهیزیه نره خونه بخت

پدری که خودش به بچش جهیزیه نده چه آدم ک***یه

وقتی خودت هم پلیس باشی هم مجرم، همیشه مجرم برنده میشه................... من کجا؟ شعر از کجا؟ لیکن به من در می دمد 💫 آن یکی ترکی که آید، گویدم:هی کیمسن؟ 💫 ترک کی؟ تاجیک کی؟ زنگی کی؟ رومی کی؟ 💫 مالک الملکی که داند مو به مو سر و علن ( مولانا رومی )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قلبمو سوزوندهاین کار خوبشه تازه

بیخیال ... بهش فکر نکن سعی کن زندگی خودت رو بهتر کنی

وقتی خودت هم پلیس باشی هم مجرم، همیشه مجرم برنده میشه................... من کجا؟ شعر از کجا؟ لیکن به من در می دمد 💫 آن یکی ترکی که آید، گویدم:هی کیمسن؟ 💫 ترک کی؟ تاجیک کی؟ زنگی کی؟ رومی کی؟ 💫 مالک الملکی که داند مو به مو سر و علن ( مولانا رومی )

خوشبحالت حداقل ازدواج کردی و تو خونه پدری نموندی

قبل ازدواجم چون به شدت محدود بودم و تجربه ای نداشتم فک میکردم همه ی پدرها همینطورن و خیلی اذیت نمیشدم... بعد ازدواجم که توی هزارتا مشکل به حمایتش نیاز داشتم روز اول گفت اگه تو خونه شوهرت کتک زدن هم خونه ی من نیا جایی نداری... از اون روز به بعد فهمیدم پدر نیست کافره

ای بابا فهم پدر شما هم در همین حده خودتو ناراحت نکن سعی کن به زندگیت برسی و پیشرفت کنی و اگه میخوای عاقبت به خیر بشی همیشه احترام پدر و مادرتو نگه دار و اگه تونستی بهشون کمک هم بکن حتی اگه خوب نباشن

بیخیال ... بهش فکر نکن سعی کن زندگی خودت رو بهتر کنی

نابود شدم درگیری های روحی افسردگی تنش از بچگی تروماهایی که تو بچگی بهم داده نمیذاره حالم خوب باشه

ای بابا فهم پدر شما هم در همین حده خودتو ناراحت نکن سعی کن به زندگیت برسی و پیشرفت کنی و اگه میخوای ...

هر مشکلی الان دارم سرچشمش پدرمه چطور میتونم دقیقه ای تو قلبم نفرینش نکنم... نمیتونم از ته دلم بهش احترام بذارم همیشه از اینکه باعث دردسر بیشتری بشه سکوت کردم

نابود شدم درگیری های روحی افسردگی تنش از بچگی تروماهایی که تو بچگی بهم داده نمیذاره حالم خوب باشه

به نظرم حتی اگه ذره ذره هم شده بهتر شو و فراموش کن

متاسفانه زیاد باهاش رودرو میشممادرم مریضه باید بهش رسیدگی کنم خونه پدرم باید زیاد برم

داداشت که انقد براش سر و دست میشکنن بره کمکش

البته نمیگم ولش کن بالاخره مادرته ولی به اونم بسپار

و چنان رنجم دادی، گویی اخرین دشمنت بر روی زمین بودم! ️