فاطمه286543 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 956 عنوان اشپزی 176 بازدید | 21 پست سلام میخوام شعله زرد درست کنم کیا خوب بلدن دستور پختش رو بگین لطفا 1397/03/23 | 10:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39744 سایت دونفره خوب توضیح داده برای من خعلی خوب دراومد آره اشپزیاشودیدم واقعا دستوراش کامل وخوبه .همین ک آموزش تصویری داره عالیه چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
مامانmماندانا عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1441 سایت دو نفره خوب توضیح میده اما اگه بخوای بازم برات میگم •—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
پریانکا_باربی عضویت: 1393/07/02 تعداد پست: 64829 آره اشپزیاشودیدم واقعا دستوراش کامل وخوبه .همین ک آموزش تصویری داره عالیه اره برای من همه چیزش اندازه بود بااینکه دست اولم بود 😁
فاطمه286543 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 956 سایت دو نفره خوب توضیح میده اما اگه بخوای بازم برات میگم اگه بگی ممنون میشم سایتشم بعدا میرم الان کار دارم
مامانmماندانا عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1441 ما دو تفریم که خیلی هم شعله زرد نمیخوریم یک پیمانه برنج ریزه ریختم ریزه باشه بهتره با اب زیاد چون باید خیلی بجوشه وقتی کاملا نرم شد و وا رفت زعفرون و گلاب و شکر بریز بزار خوب جا بیوفته اب برنج تا حدی که میخوای کم شه •—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
فاطمه286543 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 956 ما دو تفریم که خیلی هم شعله زرد نمیخوریم یک پیمانه برنج ریزه ریختم ریزه باشه بهتره با اب زیاد چون با ... اندازه ابشو حدودی میگی مثلا چند برابر برنج باشه من برنج رو خیس کردم تقریبا دوروزه
مامانmماندانا عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1441 اندازه ابشو حدودی میگی مثلا چند برابر برنج باشه من برنج رو خیس کردم تقریبا دوروزه چند پیمانه برنج خیس کردی؟ •—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
فاطمه286543 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 956 ما دو تفریم که خیلی هم شعله زرد نمیخوریم یک پیمانه برنج ریزه ریختم ریزه باشه بهتره با اب زیاد چون با ... منم تفریبا برا دونفرمیخوام دوسه پیمانه برنج خیس کردم