2777
عنوان

به خودت نرس

93 بازدید | 8 پست

۱۸ سالمه بعد قضیه از این قراره بابام انگار خیلی شکاکه

قراره بریم دوشنبه با فامیلامون بیرون من گفتم وقت ابروم رسیده یکم برم ارایشگاه کوتاهش کنم

بعد مادرم برگشته میگه اونا نمیان ها(فامیلمون که پسر همسن من داره😐😐😐

جالب اینه من کلا اصلا مهمونیای خانوادگی و دوست ندارم کلا از اون فامیلمونم متنفر بودم حتی چندوقتم بخاطر اینکه اونا بودن کلا نمیومدم خیلی فوضولن خوشم نمیاد

بابامم بدتر از اون میگه مگه داری میری عروسی 😐 حالا من هرماه مرتب میکردم الان اینجوری شدن بابامم هردفعه میخوایم بریم پیش فامیلامون اینطوری عجیب رفتار میکنه

یه بار برا تولد خالم موهامو صاف کردم گفت لازمه انقدر به خودت برسی😐

یا اینکه مثلا میخوام شلوار ورزشی یدونه بخرم همه شلوارام شلوار جینه تابستون اذیت میشم کتابخونه هم میرم اونجایی که میرم همه دختراش شلوار میارن عوض کنن بعد من میبرم بابام میگه خیلی قر و فر داری 😐 هیچی قبول نمیشی با این وضع با شلوار لی تو این گرما نمیتونم بشینم درس بخونم اخه

فامیلامونم مسخره چین دخترای همسن من همشون ابروشون مرتبه موهاشون مرتبه تا من یکم موهامو مرتب کنم یا ابرومو بگیرم وقتی قراره بریم جایی حساس میشن با اینه مثلا برا کافه رفتن با دوستامم همین رفتارو دارم

شاید خواستگار پنهانی داری از داخل فامیل و بابات بدون اینکه تو بفهمی داره ردشون میکنه. حالا هم حساسه که دخترش جلوی اونا خوشگل بشه.

باباس دیگه☺️

۱۴۰۱/۱/۱۰ امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷ امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم....خیلی خیلی ریزه.یککم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13🩵وزن سه سال و نیم 14کیلو❤️

پشت کنکور بودم بابام این رفتارو میکرد بعدا فهمیدم پسر همون فامیلمون ک زیاد میومدن خونمون خاستگار بودن و بابام اینا برا اینکه من درس بخونم حواسم پرت نشه بهم نمیگفتند

از وقتی هم پسره نامزد کرده دیگ خونه ما نمیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خواستگار پنهانی داری از داخل فامیل و بابات بدون اینکه تو بفهمی داره ردشون میکنه. حالا هم حساسه ...

یعنی بخاطر اینه ؟

اخه حتی ما یه کلمه هم باهم حرف نمیزنیم نمیفهمم چرا بابام حساس شده

یعنی بخاطر اینه ؟اخه حتی ما یه کلمه هم باهم حرف نمیزنیم نمیفهمم چرا بابام حساس شده

عزیزم چون صلاح نمیدونن نمیگن بهت نمیخان ذهنت درگیر بشه توی این سن. من و خواهرام وقتی به سن شما بودیم خیلی پیش میومد بعداً که ازدواج کردیم بعد از هشت سال مامان و بابام میخندیدندو میگفتن فلانی تو رو میخاست و ما نگفتیم🤣🤣 طرف فک نمیکنه شما هنوز سن و سالی نداری و برای ازدواج زوده.

یک حرفی میزنن و اینجور وضعی درست میشع

۱۴۰۱/۱/۱۰ امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷ امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم....خیلی خیلی ریزه.یککم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13🩵وزن سه سال و نیم 14کیلو❤️