2777
عنوان

تخیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تحریک شدی داداش؟خیلی رفتی تو حس چیا که به چشمم ندیدم تو این سایت خدایااا

یعنی پسره??🥲

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

بانک زدم دارم میبرمش خونه😂

چه جوری حمل میکنی اون همه پول رو با اون هیکل کوچیک؟ وزن پول ها باید زیاد باشه

اگه دزدی کردی که زنگ میزنم پلیس

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

یعنی پسره??🥲

حسم میگه اره بازم نمیدونم اخه کدوم دختری اول صبحی میاد میگه چجوری له ام میکنی؟نرمال نیست اصلا

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اگه اون شب بابات خوابیده بود الان زندگی من این نبود

بخدا پسر نیستم بیاین اصلا ثابت میکنم تو هر برنامه ای بگین ویس میفرستم 😐😐

نمیخواد🤕

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

حسم میگه اره بازم نمیدونم اخه کدوم دختری اول صبحی میاد میگه چجوری له ام میکنی؟نرمال نیست اصلا

خب واقعیت که نیست در حد تخیل و سرگرمیه اصلا دیگه از این تاپیک نمیزنم بیا هرجا هم میگی ویس بفرستم برات اگه باور نمیکنی

خب واقعیت که نیست در حد تخیل و سرگرمیه اصلا دیگه از این تاپیک نمیزنم بیا هرجا هم میگی ویس بفرستم برا ...

برو پسر جون برو جایی که به فی تیش هات جواب بدن نه تو سایت عمومی اینجوری رفتار کنی اونم اول صبحی حالمو بهم زدی

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اگه اون شب بابات خوابیده بود الان زندگی من این نبود