2777
عنوان

خیانت بابام

302 بازدید | 32 پست

هر سری خیانت میکنه مامانم میبخشه و بازم تکرار میکنه سه بار چهار بار هی تکرار میکنه مامانم میبخشه

من دوست نداشتم؟ من با کسی که دوستم داشت راجب تو صحبت کردم.

همین فرمونو هی میرن

نمیدونم مامانت به چه امیدی میبخشه

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر چی بینشونه به اونا ربط داره

تو سعی کن تو جریان اخبار قرار نگیری

چون هی تو دلت به مادرت سرکوفت می زنی به پدر نفرت می دی

این کانالو ببین اگه مادرت حوصله داره دوره هاشو بهش معرفی کن

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی

همین فرمونو هی میرننمیدونم مامانت به چه امیدی میبخشه

💔😭خستم بخدا همیشه گوشیشو چک میکنم یه چند مدت بود چک نکرده بودم امروز چک کردم دیدم دوباره شروع کرده

💔😭خستم بخدا همیشه گوشیشو چک میکنم یه چند مدت بود چک نکرده بودم امروز چک کردم دیدم دوباره شروع کرده

خیلی سخته

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

به خاطر ناامیدی نداشتن استقلال مالی و عاطفی

اره تازه بچه هم دارن جدایی به این راحتیا نیست

هر چی بینشونه به اونا ربط دارهتو سعی کن تو جریان اخبار قرار نگیریچون هی تو دلت به مادرت سرکوفت می زن ...

دلم نمیخواد دیگه با بابام زندگی کنه. خسته امون کرده. معتاده. خیانتکاره.