2777
عنوان

انرژی

43 بازدید | 17 پست

بچه ها من روده هام مشکل داره هر چیزی نمیتونم بخورم مثلا قرص آهن یا قرص کلسیم. حرکتش کنده و کلا تقریبا همیشه یبوست. انرژی کم میارم چون نمیتونم قرص های مکمل بخورم. حای ویتامین دی هم میخورم رودم کار نمی کنه. خیلی ساله اینجوری شدم. برای انرژی چیکار کنم؟ چی خوبه بخورم طبیعی باشه موز هم نمیتونم بخورم

ارده شیره اگه بهت میسازه خیلی خوبه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخوریداگه دیدید با راه حل پزشک بازم اوکی نشدین باید دوباره برید دکتر

کازی از دستشون نمیاد آخه پودر میدن شربت میدن همشون موقتی هست. روده های من عصباش مشکل داره. به من گفتن قدرت رودت باید 50 بااشه ولی 15 هست. یه جورایی ناقص شده یعنی انگار مثلا عضله دست مثلا عصبش آسیب ببینه روده منم آسیب دیده کنده مثلا تو طول روز قشنگ حس می کنم سنگینه ولی دستشویی نمیرم یکم صبح شانس بیارم آخر شب هم برم. و حس بدیه. همش حس می کنم از همه مردم جدا شدم و البته سعی می کنم کسی نفهمه و عادی باشم

کازی از دستشون نمیاد آخه پودر میدن شربت میدن همشون موقتی هست. روده های من عصباش مشکل داره. به من گفت ...

اصلا این حس رو نداشته باشین

شما خیلیم عادی و اوکین بقیه مردم بیخیالشون

الان دارویی مصرف میکنین بخاطر این موضوع؟

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
اصلا این حس رو نداشته باشین شما خیلیم عادی و اوکین بقیه مردم بیخیالشون الان دارویی مصرف میکنین بخاطر ...

شربت خوردم قبلا یا پودر بوده. ولی دارو زیاد باعث شد تنبل شه رودم دارو شیمیایی زیاد خوب نیست. دیگه فلوس گاهی دم می کنم میخورم. همین. گاهی آلو میخورم.

شربت خوردم قبلا یا پودر بوده. ولی دارو زیاد باعث شد تنبل شه رودم دارو شیمیایی زیاد خوب نیست. دیگه فل ...

اخی عزیزم🫂

انشالله که زود تر بهتر بشین این موضوع اذیتتون نکنه

بله دقیقا دارو شیمیایی زیاد خوب نیست

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸